Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As team Wściekłe Pięści Węża
bezp Tactiek tajpan
55% Balbezit 45%
97% Spel op eigen helft 3%
0 Doelpogingen 79
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 56.8
weak Schieten outstanding
average Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyrak met een snelle inworp. Klungelig pakt Perälampi de bal. Perälampi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:1

4e minuut.
Chmiel probeert naar een medespeler te passen. Wojdat probeert naar een medespeler te passen. Perälampi rent richting de bal. Perälampi schiet op doel. Ene maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

4e minuut.
Rabiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:2

5e minuut.
Adamović geeft een hoge lob. Czyrak speelt de bal door. Daar is Perälampi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perälampi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:3

7e minuut.
Wierszewski kopt de bal weg. Perälampi met een sublieme pass. Wojdat rent richting de bal. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Ene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:4

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyrak met de inworp. Perälampi rent richting de bal. Perälampi schiet op doel. Ene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:5

10e minuut.
Daar is Perälampi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perälampi speelt de bal door. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Wojdat rent richting de bal. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Ene bokst de bal weg. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:6

11e minuut.
Kina met een sublieme pass. Inworp. Czyrak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Perälampi de bal. Perälampi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälampi passt de bal met de wreef. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:7

13e minuut.
Ene met een sublieme pass. Rabiński kopt de bal weg. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi schiet op doel. Ene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:8

14e minuut.
Czyrak kopt de bal weg. Kina controleert de bal met de borst. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälampi haalt uit met een fantastische trap. Ene maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:9

16e minuut.
Rabiński rent richting de bal. Rabiński passt de bal in één keer door. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Rabiński rent richting de bal. Rabiński passt de bal zonder na te denken. Perälampi heeft problemen om de bal te vangen. Perälampi draait met de bal, schiet en ... Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:10

18e minuut.
Czyrak met de inworp. Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński met een sublieme pass. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälampi draait met de bal, schiet en ... Ene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czyrak neemt de hoekschop. Perälampi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sulicki onderschept slim de pass. Sulicki met een sublieme pass. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:11

21e minuut.
Kina probeert de bal met de borst te controleren. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi passt de bal in één keer door. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:12

23e minuut.
Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälampi passt de bal met de wreef. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:13

24e minuut.
Kina passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyrak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälampi draait met de bal, schiet en ... Ene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:14

26e minuut.
Rabiński met een sublieme pass. Chmiel speelt de bal door. Konkol probeert naar een medespeler te passen. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälampi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perälampi rent richting de bal. Perälampi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat schiet op doel. Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rabiński rent richting de bal. Rabiński passt de bal in één keer door. Perälampi rent richting de bal. Perälampi haalt uit met een fantastische trap. Ene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:15

29e minuut.
Perälampi onderschept slim de pass. Perälampi probeert naar een medespeler te passen. Wojdat heeft problemen om de bal te vangen. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:16

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyrak met de inworp. Perälampi probeert naar een medespeler te passen. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:17

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyrak met een snelle inworp. Perälampi controleert de bal met de borst. Perälampi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński passt de bal zonder na te denken. Perälampi rent richting de bal. Perälampi schiet op doel. Ene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:18

34e minuut.
Perälampi rent richting de bal. Perälampi passt de bal zonder na te denken. Wojdat rent richting de bal. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:19

35e minuut.
Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński speelt de bal door. Wojdat rent richting de bal. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Ene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:20

36e minuut.
Ene met een sublieme pass. Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński speelt de bal door. Perälampi rent richting de bal. Perälampi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:21

38e minuut.
Kina heeft problemen om de bal te vangen. Kina passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czyrak zal de hoekschop nemen. Perälampi springt en kopt de bal. Ene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Perälampi rent richting de bal. Perälampi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:22

40e minuut.
Czyrak passt de bal in één keer door. Wojdat met een sublieme pass. Klungelig pakt Perälampi de bal. Perälampi haalt uit met een fantastische trap. Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:23

41e minuut.
Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak geeft de bal voor. Perälampi rent richting de bal. Perälampi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:24

43e minuut.
Ene met een sublieme pass. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:25

45e minuut.
Daar is Sulicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulicki speelt de bal door. Klungelig pakt Wojdat de bal. Wojdat schiet op doel. Ene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As team 97%, Wściekłe Pięści Węża 3%.
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:26

46e minuut.
Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat passt de bal in één keer door. Chavarria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński passt de bal zonder na te denken. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Ene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:27

49e minuut.
Daar is Molus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perälampi onderschept slim de pass. Perälampi speelt de bal door. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Ene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:28

51e minuut.
Inworp. Czyrak met een snelle inworp. Perälampi rent richting de bal. Perälampi draait met de bal, schiet en ... Ene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:29

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wierszewski met de inworp. Rabiński rent richting de bal. Rabiński passt de bal in één keer door. Perälampi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sulicki neemt de hoekschop. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi draait met de bal, schiet en ... Ene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Ene probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

55e minuut.
Sulicki passt de bal met de wreef. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Perälampi rent richting de bal. Perälampi draait met de bal, schiet en ... Ene bokst de bal weg. Klungelig pakt Perälampi de bal. Perälampi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:30

56e minuut.
Kina heeft problemen om de bal te vangen. Kina passt de bal zonder na te denken. Jeziorkowski rent richting de bal. Jeziorkowski geeft de bal voor. Wojdat kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński speelt de bal door. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälampi schiet op doel. Ene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:31

58e minuut.
Inworp. Czyrak met de inworp. Rabiński met een sublieme pass. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ene trapt de bal weg. Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński met een sublieme pass. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:32

60e minuut.
Perälampi onderschept slim de pass. Perälampi met een sublieme pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel. Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:33

61e minuut.
Adamović geeft een hoge lob. Rabiński speelt de bal door. Wojdat met een sublieme pass. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälampi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rabiński speelt de bal door. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ene trapt de bal weg van het doel. Rabiński kopt de bal weg. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:34

65e minuut.
Inworp. Czyrak met een snelle inworp. Perälampi met een sublieme pass. Sulicki is nu in balbezit. Sulicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojdat heeft problemen om de bal te vangen. Wojdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:35

66e minuut.
Stanisz geeft een hoge lob. Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński passt de bal in één keer door. Perälampi rent richting de bal. Perälampi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Wierszewski kopt de bal weg. Rabiński rent richting de bal. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Ene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:36

69e minuut.
Rabiński kopt de bal weg. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina rent richting de bal. Perälampi onderschept slim de pass. Perälampi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czyrak is nu in balbezit. Czyrak geeft de bal voor. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälampi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:37

71e minuut.
Molus speelt de bal door. Klungelig pakt Adamović de bal. Perälampi geeft een lange en hoge pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Ene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Rabiński kopt de bal weg. Wojdat probeert naar een medespeler te passen. Perälampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälampi haalt uit met een fantastische trap. Ene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:38

74e minuut.
Wierszewski kopt de bal weg. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Perälampi rent richting de bal. Perälampi schiet op doel. Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Ene met een harde bal richting middenveld. Chavarria kopt de bal weg. Perälampi rent richting de bal. Perälampi schiet op doel. Ene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:39

79e minuut.
Czyrak rent richting de bal. Czyrak passt de bal met de wreef. Wojdat rent richting de bal. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chavarria rent richting de bal. Sulicki onderschept slim de pass. Sulicki met een sublieme pass. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:40

81e minuut.
Czyrak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi speelt de bal door. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:41

84e minuut.
Perälampi probeert naar een medespeler te passen. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński met een sublieme pass. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat schiet op doel. Ene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Daar is Perälampi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perälampi met een sublieme pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:42

87e minuut.
Chavarria speelt de bal door. Daar is Kina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perälampi onderschept slim de pass. Perälampi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:43

89e minuut.
Klungelig pakt Molus de bal. Inworp. Czyrak met een snelle inworp. Perälampi heeft problemen om de bal te vangen. Perälampi schiet op doel. Ene bokst de bal weg. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:44

90e minuut.
Klungelig pakt Rabiński de bal. Rabiński met een sublieme pass. Perälampi is nu in balbezit. Perälampi haalt uit met een fantastische trap. Ene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:45

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As team 96%, Wściekłe Pięści Węża 4%.
As team - Wściekłe Pięści Węża 0:45