Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chełmek The Titans 2012
ultimate safe Tactiek 32-2-3 1awide
51% Balbezit 49%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 94
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 70.8
weak Schieten brilliant
good Passen formidable
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Dixon speelt de bal door. Klungelig pakt Dędek de bal. Dędek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fitriansyah de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:1

2e minuut.
Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny speelt de bal door. Mikrus kopt de bal weg. Szabo is nu in balbezit. Szabo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:2

4e minuut.
Banaszyński is nu in balbezit. Banaszyński passt de bal in één keer door. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zarzeczny de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:3

5e minuut.
Daar is Agazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agazzi speelt de bal door. Fitriansyah is nu in balbezit. Dędek rent richting de bal. Dędek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:4

6e minuut.
Zarzeczny heeft problemen om de bal te vangen. Zarzeczny speelt de bal door. Mikrus kopt de bal weg. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:5

7e minuut.
Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny speelt de bal door. Banaszyński kopt de bal weg. Dędek rent richting de bal. Dędek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:6

8e minuut.
Zarzeczny geeft een hoge lob. Inworp. Banaszyński met een snelle inworp. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny bokst de bal weg. Dixon geeft een hoge lob. Szabo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:7

10e minuut.
Lukas probeert naar een medespeler te passen. Spirela rent richting de bal. Spirela geeft de bal voor. Szabo is nu in balbezit. Szabo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:8

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah schiet op doel. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:9

11e minuut.
Charatsaris met een sublieme pass. Daar is Dędek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitriansyah met een sublieme pass. Szabo is nu in balbezit. Szabo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:10

12e minuut.
Zarzeczny met een sublieme pass. Dixon kopt de bal weg. Daar is Fitriansyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dędek rent richting de bal. Dędek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:11

13e minuut.
Klungelig pakt Zarzeczny de bal. Zarzeczny speelt de bal door. Mikrus kopt de bal weg. Szabo probeert de bal met de borst te controleren. Szabo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fitriansyah is nu in balbezit. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:12

15e minuut.
Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek haalt uit met een fantastische trap. Fitriansyah probeert de bal aan de voet te houden. Szabo rent richting de bal. Szabo speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Zarzeczny trapt de bal weg. Dixon kopt de bal weg. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:13

17e minuut.
Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo passt de bal zonder na te denken. Dędek rent richting de bal. Dędek schiet op doel. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:14

18e minuut.
Dędek is nu in balbezit. Fitriansyah is nu in balbezit. Dędek is nu in balbezit. Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:15

19e minuut.
Agazzi is nu in balbezit. Agazzi geeft een lange en hoge pass. Dędek kopt de bal weg. Szabo is nu in balbezit. Szabo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Dędek de bal. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:16

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaszyński met een snelle inworp. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:17

21e minuut.
Agazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzi geeft een lange en hoge pass. Dędek rent richting de bal. Dędek haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:18

22e minuut.
Klungelig pakt Zarzeczny de bal. Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Viertal met een sublieme pass. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah schiet op doel. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doeltrap. Zarzeczny trapt de bal weg. Banaszyński probeert naar een medespeler te passen. Dędek rent richting de bal. Dędek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:19

25e minuut.
Dixon rent richting de bal. Dixon probeert naar een medespeler te passen. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:20

26e minuut.
Zarzeczny heeft problemen om de bal te vangen. Zarzeczny speelt de bal door. Dixon kopt de bal weg. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Banaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszyński passt de bal zonder na te denken. Fitriansyah rent richting de bal. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Szabo speelt de bal door. Daar is Fitriansyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitriansyah probeert naar een medespeler te passen. Dędek is nu in balbezit. Dędek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:21

31e minuut.
Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szabo de bal onder controle te krijgen. Dixon geeft de bal voor. Dędek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:22

32e minuut.
Fitriansyah heeft problemen om de bal te vangen. Fitriansyah passt de bal zonder na te denken. Szabo heeft problemen om de bal te vangen. Szabo draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:23

34e minuut.
Dixon probeert naar een medespeler te passen. Fitriansyah heeft problemen om de bal te vangen. Dędek probeert naar een medespeler te passen. Szabo is nu in balbezit. Szabo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:24

35e minuut.
Dixon speelt de bal door. Dędek is nu in balbezit. Dędek passt de bal met de wreef. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szabo rent richting de bal. Szabo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:25

37e minuut.
Dędek is nu in balbezit. Fitriansyah rent richting de bal. Dędek rent richting de bal. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:26

38e minuut.
Mikrus rent richting de bal. Banaszyński onderschept slim de pass. Banaszyński probeert naar een medespeler te passen. Szabo rent richting de bal. Szabo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zarzeczny trapt de bal weg. Dixon kopt de bal weg. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek rent richting de bal. Dędek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zarzeczny trapt de bal weg. Banaszyński kopt de bal weg. Dędek is nu in balbezit. Dędek haalt uit met een fantastische trap. Fitriansyah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szabo rent richting de bal. Szabo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:27

40e minuut.
Banaszyński rent richting de bal. Banaszyński speelt de bal door. Dędek rent richting de bal. Dędek draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:28

41e minuut.
Zarzeczny speelt de bal door. Agazzi kopt de bal weg. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek rent richting de bal. Dędek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:29

44e minuut.
Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Banaszyński speelt de bal door. Dędek met een sublieme pass. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:30

44e minuut.
Mikrus met een sublieme pass. Zarzeczny heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banaszyński zal de hoekschop nemen. Dędek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Zarzeczny trapt de bal weg van het doel. Dixon speelt de bal door. Dędek is nu in balbezit. Dędek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:31

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 92%, The Titans 2012 8%.
FC Chełmek - The Titans 2012 0:31

46e minuut.
Charatsaris met een sublieme pass. Fitriansyah rent richting de bal. Daar is Fitriansyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szabo is nu in balbezit. Szabo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Dixon geeft een hoge lob. Dędek kopt de bal weg. Szabo is nu in balbezit. Szabo draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:32

49e minuut.
Sobral probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaszyński met de inworp. Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah schiet op doel. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Fitriansyah is nu in balbezit. Dędek is nu in balbezit. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek is nu in balbezit. Dędek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:33

51e minuut.
Dixon kopt de bal weg. Fitriansyah probeert de bal met de borst te controleren. Banaszyński probeert naar een medespeler te passen. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:34

52e minuut.
Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny geeft een hoge lob. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah heeft problemen om de bal te vangen. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:35

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fitriansyah speelt de bal door. Dędek is nu in balbezit. Dędek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:36

54e minuut.
Agazzi met de inworp. Banaszyński probeert naar een medespeler te passen. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo schiet op doel. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:37

55e minuut.
Zarzeczny speelt de bal door. Mikrus kopt de bal weg. Szabo kan de bal niet met de borst controleren. Szabo draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fitriansyah rent richting de bal. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:38

57e minuut.
Viertal passt de bal met de wreef. Charatsaris probeert naar een medespeler te passen. Dędek rent richting de bal. Dędek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:39

58e minuut.
Dixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Banaszyński de bal. Banaszyński met een sublieme pass. Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:40

59e minuut.
Mikrus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banaszyński zal de hoekschop nemen. Dędek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fitriansyah heeft problemen om de bal te vangen. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Dixon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Agazzi de bal. Banaszyński met een sublieme pass. Dędek is nu in balbezit. Dędek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szabo rent richting de bal. Szabo geeft een lange en hoge pass. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szabo is nu in balbezit. Fitriansyah speelt de bal door. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:41

61e minuut.
Zarzeczny geeft een lange en hoge pass. Szabo kopt de bal weg. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek rent richting de bal. Dędek haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banaszyński zal de hoekschop nemen. Szabo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:42

63e minuut.
Agazzi probeert naar een medespeler te passen. Fitriansyah met een sublieme pass. Szabo rent richting de bal. Szabo haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:43

65e minuut.
Zarzeczny met een sublieme pass. Charatsaris speelt de bal door. Klungelig pakt Fitriansyah de bal. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:44

67e minuut.
Dixon rent richting de bal. Dixon met een sublieme pass. Daar is Dędek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dędek haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fitriansyah probeert de bal met de borst te controleren. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:45

68e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Szabo heeft problemen om de bal te vangen. Szabo probeert naar een medespeler te passen. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dędek rent richting de bal. Dędek schiet op doel. Fitriansyah probeert de bal aan de voet te houden. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Banaszyński met een sublieme pass. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah probeert naar een medespeler te passen. Szabo is nu in balbezit. Szabo draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Fitriansyah de bal. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:46

70e minuut.
Zarzeczny geeft een lange en hoge pass. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon probeert naar een medespeler te passen. Dędek heeft problemen om de bal te vangen. Dędek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Dixon met een sublieme pass. Dędek heeft problemen om de bal te vangen. Dędek draait met de bal, schiet en ... Paal! Szabo rent richting de bal. Szabo haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dixon zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Dędek de bal. Dędek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:47

74e minuut.
Feio rent richting de bal. Klungelig pakt Feio de bal. Feio speelt de bal door. Szabo is nu in balbezit. Szabo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szabo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah met een sublieme pass. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:48

76e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Banaszyński speelt de bal door. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:49

77e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon speelt de bal door. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:50

79e minuut.
Banaszyński passt de bal in één keer door. Zarzeczny met een sublieme pass. Dixon kopt de bal weg. Dędek is nu in balbezit. Dędek draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:51

80e minuut.
Viertal bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertal passt de bal met de wreef. Dędek is nu in balbezit. Daar is Fitriansyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitriansyah haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Zarzeczny trapt de bal weg. Banaszyński kopt de bal weg. Daar is Fitriansyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:52

84e minuut.
Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek probeert naar een medespeler te passen. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah schiet op doel. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:53

85e minuut.
Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo speelt de bal door. Dędek is nu in balbezit. Dędek draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zarzeczny met een harde bal richting middenveld. Dixon heeft problemen om de bal te vangen. Dixon passt de bal zonder na te denken. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:54

88e minuut.
Sobral geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Agazzi de bal. Agazzi met een sublieme pass. Dędek rent richting de bal. Dędek schiet op doel. Zarzeczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:55

89e minuut.
Zarzeczny speelt de bal door. Mikrus kopt de bal weg. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:56

90e minuut.
Mikrus speelt de bal door. Klungelig pakt Zarzeczny de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - The Titans 2012 0:57

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 89%, The Titans 2012 11%.
FC Chełmek - The Titans 2012 0:57