Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 25222
*** Wkra Bielawy *** Robotnicze Towarzystwo
extreme Tactiek Urrraaaa
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
73 gemiddelde waardering 69.4
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Yeats verovert de bal door een tackle van achteren. Yeats met een sublieme pass. Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap. Pérez-Villamil bokst de bal weg.

10e minuut.
Konowalski rent richting de bal. Konowalski passt de bal in één keer door. Kina rent richting de bal. Kina geeft de bal voor. Rustichello maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal in één keer door. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. Pérez-Villamil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Robotnicze Towarzystwo 1:0

18e minuut.
Stelea kan de bal niet met de borst controleren. Stelea geeft de bal voor. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Robotnicze Towarzystwo 2:0

25e minuut.
Muzaka rent richting de bal. Muzaka passt de bal zonder na te denken. Rustichello is nu in balbezit. Rustichello schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Robotnicze Towarzystwo 2:1

26e minuut.
Louwette met een snelle inworp. Konowalski rent richting de bal. Konowalski passt de bal met de wreef. Kina is nu in balbezit. Kina geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Toldi passt de bal met de wreef. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz passt de bal in één keer door. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Chía verovert de bal door een tackle van achteren. Chía speelt de bal door. Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Wasielewski heeft problemen om de bal te vangen. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Wkra Bielawy *** 26%, Robotnicze Towarzystwo 74%.
*** Wkra Bielawy *** - Robotnicze Towarzystwo 2:1

52e minuut.
Konowalski rent richting de bal. Konowalski passt de bal zonder na te denken. Kina speelt de bal door. Rustichello is nu in balbezit. Rustichello draait met de bal, schiet en ... Ponting bokst de bal weg.

59e minuut.
Klungelig pakt Barco de bal. Barco probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz geeft de bal voor. Floch kopt de bal weg. Pérez-Villamil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Véliz met de inworp. Barco probeert naar een medespeler te passen. Caterincă met een sublieme pass. Daar is Babulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Zaričňak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski rent richting de bal. Szamborski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Wkra Bielawy *** 48%, Robotnicze Towarzystwo 52%.
*** Wkra Bielawy *** - Robotnicze Towarzystwo 2:1