Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Huricane Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 48000
Huricane Legia Warszawa
xyz Tactiek krycha
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
65.2 gemiddelde waardering 65.4
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Mavioğlu passt de bal met de wreef. Arca Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho geeft een hoge lob. Stokowiec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Legia Warszawa 0:1

3e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira geeft een hoge lob. Gelety rent richting de bal. Gillespie onderschept slim de pass. Gillespie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Karolek geeft een lange en hoge pass. Gelety kopt de bal weg. Politankiewicz rent richting de bal. Politankiewicz geeft de bal voor. Giżycki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Arca Vázquez onderschept slim de pass. Karolek onderschept slim de pass. Giżycki onderschept slim de pass. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Nafziger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec draait met de bal, schiet en ... Nafziger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Puławski passt de bal in één keer door. Ozzella rent richting de bal. Ozzella passt de bal zonder na te denken. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap. Nafziger bokst de bal weg.

26e minuut.
Arca Vázquez is nu in balbezit. Arca Vázquez passt de bal in één keer door. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec draait met de bal, schiet en ... Nafziger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Puławski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hermanowski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ozzella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arca Vázquez geeft een lange en hoge pass. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen. Nafziger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Legia Warszawa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 66%, Legia Warszawa 34%.
Huricane - Legia Warszawa 0:2

46e minuut.
Riffo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pezinho met een snelle inworp. Arca Vázquez geeft een hoge lob. Stokowiec springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Arca Vázquez passt de bal met de wreef. Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez speelt de bal door. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ozzella passt de bal zonder na te denken. Krupiński onderschept slim de pass. Klungelig pakt Stokowiec de bal. Stokowiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Legia Warszawa 0:3

59e minuut.
Krupiński heeft problemen om de bal te vangen. Ozzella onderschept slim de pass. Ozzella probeert naar een medespeler te passen. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Giżycki kopt de bal weg. Huys is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stokowiec. Stokowiec krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho passt de bal met de wreef. Gillespie heeft problemen om de bal te vangen. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ozzella geeft een hoge lob. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek verovert de bal door een tackle van achteren. Pezinho onderschept slim de pass. Pezinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mavioğlu geeft de bal voor. Iturbe rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Politankiewicz ... Strafschop! Politankiewicz krijgt een gele kaart. Iturbe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iturbe legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Brito Nunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Legia Warszawa 1:3

90e minuut.
Arca Vázquez rent richting de bal. Arca Vázquez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vieira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huys geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 49%, Legia Warszawa 51%.
Huricane - Legia Warszawa 1:3