Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pingwiny Łódź KKS Kalisz
pingwin433_2 Tactiek 433 v2
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
71.9 gemiddelde waardering 74.4
outstanding Schieten brilliant
formidable Passen excellent
brilliant Verdedigen incredible


4e minuut.
Saarijoki heeft problemen om de bal te vangen. Fedoruk onderschept slim de pass. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - KKS Kalisz 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap. Piwowar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - KKS Kalisz 0:2

14e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Wielgus rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bağ neemt de hoekschop. Panousopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca speelt de bal door. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Labatt de bal onder controle te krijgen. Trąbek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bağ. Bağ krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Naliwajko is nu in balbezit. Naliwajko passt de bal met de wreef. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański haalt uit met een fantastische trap. Camaño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - KKS Kalisz 1:2

29e minuut.
Hałapacz is nu in balbezit. Panousopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap. Piwowar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Labatt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - KKS Kalisz 1:3

33e minuut.
Fonseca geeft de bal voor. Saarijoki kopt de bal weg. Wielgus rent richting de bal. Wielgus schiet op doel. Piwowar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - KKS Kalisz 1:4

35e minuut.
Filipczak geeft de bal voor. Witczyk verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pośpiech neemt de hoekschop. Trąbek maakt een snoekduik en kopt de bal. Camaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Saarijoki verovert de bal door een tackle van achteren. Saarijoki met een sublieme pass. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft de bal voor. Panousopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki geeft een lange en hoge pass. Daar is Labatt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Labatt geeft een hoge lob. Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech geeft een lange en hoge pass. Trąbek springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Naliwajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naliwajko passt de bal met de wreef. Pośpiech heeft problemen om de bal te vangen. Pośpiech geeft een lange en hoge pass. Podkański maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingwiny Łódź 52%, KKS Kalisz 48%.
Pingwiny Łódź - KKS Kalisz 1:4

55e minuut.
Bağ probeert naar een medespeler te passen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - KKS Kalisz 1:5

58e minuut.
Hałapacz passt de bal zonder na te denken. Pośpiech rent richting de bal. Pośpiech speelt de bal door. Klungelig pakt Trąbek de bal. Trąbek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Filipczak rent richting de bal. Filipczak probeert naar een medespeler te passen. Podkański is nu in balbezit. Podkański haalt uit met een fantastische trap. Caicedo probeert de bal aan de voet te houden. Camaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Camaño speelt de bal door. Cárdenas kopt de bal weg. Saarijoki is nu in balbezit. Saarijoki draait met de bal, schiet en ... Piwowar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Inworp. Pośpiech met een snelle inworp. Naliwajko geeft een hoge lob. Trąbek springt en kopt de bal. Camaño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - KKS Kalisz 2:5

67e minuut.
Wielgus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labatt. Wielgus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bağ met een snel genomen vrije trap. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Piwowar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Zambrowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naliwajko met de inworp. Pośpiech geeft de bal voor. Trąbek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caicedo verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - KKS Kalisz 3:5

73e minuut.
Zambrowski met een snelle inworp. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk geeft de bal voor. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel. Piwowar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Cárdenas speelt de bal door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca met een sublieme pass. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap. Piwowar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz is nu in balbezit. Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Piwowar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - KKS Kalisz 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingwiny Łódź 47%, KKS Kalisz 53%.
Pingwiny Łódź - KKS Kalisz 3:6