Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 27910
*** Wkra Bielawy *** FC Chełmek
atak!!! Tactiek ultimate safe
50% Balbezit 50%
4% Spel op eigen helft 96%
90 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.1 gemiddelde waardering 29.1
wonderbaarlijk Schieten slecht
wonderbaarlijk Passen goed
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz met een sublieme pass. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 1:0

2e minuut.
Zarzeczny geeft een hoge lob. Véliz rent richting de bal. Véliz passt de bal zonder na te denken. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 2:0

3e minuut.
Mikrus speelt de bal door. Klungelig pakt Zarzeczny de bal. Zarzeczny met een sublieme pass. Barco rent richting de bal. Barco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mikrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco onderschept slim de pass. Barco speelt de bal door. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 3:0

6e minuut.
Spirela geeft de bal voor. Véliz kopt de bal weg. Wasielewski probeert de bal met de borst te controleren. Wasielewski draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 4:0

7e minuut.
Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz passt de bal in één keer door. Wasielewski heeft problemen om de bal te vangen. Wasielewski schiet op doel. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 5:0

8e minuut.
Barco onderschept slim de pass. Barco speelt de bal door. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 6:0

9e minuut.
Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny geeft een hoge lob. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski schiet op doel. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 7:0

10e minuut.
Véliz met een snelle inworp. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Stelea speelt de bal door. Véliz met een sublieme pass. Klungelig pakt Wasielewski de bal. Wasielewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zarzeczny met een sublieme pass. Barco is nu in balbezit. Barco passt de bal met de wreef. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 8:0

13e minuut.
Véliz met de inworp. Barco met een sublieme pass. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 9:0

15e minuut.
Mikrus rent richting de bal. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal met de wreef. Szamborski heeft problemen om de bal te vangen. Szamborski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 10:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Véliz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barco probeert naar een medespeler te passen. Szamborski rent richting de bal. Szamborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 11:0

17e minuut.
Barco onderschept slim de pass. Barco probeert naar een medespeler te passen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 12:0

18e minuut.
Mikrus met een sublieme pass. Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Véliz zal de hoekschop nemen. Babulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Daar is Véliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 13:0

21e minuut.
Wasielewski controleert de bal met de borst. Wasielewski speelt de bal door. Szamborski rent richting de bal. Szamborski schiet op doel. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 14:0

22e minuut.
Véliz met de inworp. Barco speelt de bal door. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 15:0

24e minuut.
Szamborski heeft problemen om de bal te vangen. Szamborski speelt de bal door. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 16:0

25e minuut.
Wasielewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zarzeczny de bal onder controle te krijgen. Barco speelt de bal door. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 17:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Véliz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barco probeert naar een medespeler te passen. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 18:0

27e minuut.
Wasielewski kopt de bal weg. Véliz speelt de bal door. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 19:0

27e minuut.
Mikrus probeert naar een medespeler te passen. Zarzeczny speelt de bal door. Paal!

28e minuut.
Zarzeczny is nu in balbezit. Nielssen is nu in balbezit. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nielssen is nu in balbezit. Wasielewski verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wasielewski met een sublieme pass. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 20:0

29e minuut.
Zarzeczny heeft problemen om de bal te vangen. Zarzeczny met een sublieme pass. Barco probeert naar een medespeler te passen. Szamborski heeft problemen om de bal te vangen. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Véliz rent richting de bal. Véliz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Herezjatyk komt het veld opgelopen. Mielniczek komt het veld opgelopen. Kryszkiewicz komt het veld opgelopen. Siwiński komt het veld opgelopen. Opałacz komt het veld opgelopen. Zarzeczny trapt de bal weg. Véliz kopt de bal weg. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Barco is nu in balbezit. Barco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mielniczek is nu in balbezit. Barco onderschept slim de pass. Barco passt de bal zonder na te denken. Babulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 21:0

33e minuut.
Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal met de wreef. Daar is Szamborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 22:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babulewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barco probeert naar een medespeler te passen. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 23:0

35e minuut.
Opałacz is nu in balbezit. Opałacz geeft de bal voor. Véliz speelt de bal door. Daar is Szamborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 24:0

37e minuut.
Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 25:0

38e minuut.
Zarzeczny geeft een hoge lob. Véliz kopt de bal weg. Wasielewski heeft problemen om de bal te vangen. Wasielewski speelt de bal door. Szamborski rent richting de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Babulewicz zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wasielewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Véliz met een sublieme pass. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. Szamborski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barco probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zarzeczny trapt de bal weg van het doel. Barco met een sublieme pass. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 26:0

42e minuut.
Zarzeczny speelt de bal door. Véliz met een sublieme pass. Babulewicz met een sublieme pass. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Véliz rent richting de bal. Véliz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szamborski de bal. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zarzeczny trapt de bal weg van het doel. Barco rent richting de bal. Barco passt de bal met de wreef. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Wkra Bielawy *** 5%, FC Chełmek 95%.
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 27:0

46e minuut.
Zarzeczny speelt de bal door. Barco kopt de bal weg. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 28:0

48e minuut.
Wasielewski probeert naar een medespeler te passen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski probeert naar een medespeler te passen. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babulewicz met een sublieme pass. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 29:0

51e minuut.
Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski passt de bal met de wreef. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 30:0

52e minuut.
Babulewicz passt de bal in één keer door. Wasielewski heeft problemen om de bal te vangen. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 31:0

54e minuut.
Stelea verovert de bal door een tackle van achteren. Stelea passt de bal met de wreef. Szamborski rent richting de bal. Szamborski schiet op doel. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Barco speelt de bal door. Véliz speelt de bal door. Daar is Szamborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 32:0

56e minuut.
Toldi kan de bal niet met de borst controleren. Toldi probeert naar een medespeler te passen. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 33:0

57e minuut.
Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski passt de bal in één keer door. Szamborski rent richting de bal. Szamborski schiet op doel. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 34:0

58e minuut.
Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny geeft de bal voor. Barco kopt de bal weg. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 35:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Zaričňak de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mielniczek met een snelle inworp. Daar is Szamborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barco speelt de bal door. Nielssen rent richting de bal. Nielssen geeft een lange en hoge pass. Babulewicz probeert de bal met de borst te controleren. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 36:0

62e minuut.
Zarzeczny met een sublieme pass. Inworp. Véliz met de inworp. Daar is Wasielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasielewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moś probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lungulescu de bal onder controle te krijgen. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Szamborski rent richting de bal. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski met een sublieme pass. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 37:0

65e minuut.
Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny geeft een lange en hoge pass. Véliz kopt de bal weg. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Núñez kopt de bal weg. Barco probeert naar een medespeler te passen. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 38:0

68e minuut.
Véliz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barco speelt de bal door. Klungelig pakt Wasielewski de bal. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 39:0

69e minuut.
Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny geeft een hoge lob. Wasielewski kopt de bal weg. Szamborski heeft problemen om de bal te vangen. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 40:0

72e minuut.
Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 41:0

73e minuut.
Barco heeft problemen om de bal te vangen. Barco speelt de bal door. Véliz speelt de bal door. Klungelig pakt Wasielewski de bal. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Szamborski de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 42:0

75e minuut.
Barco kopt de bal weg. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 43:0

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Véliz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szamborski kopt de bal weg. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 44:0

77e minuut.
Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny geeft een lange en hoge pass. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 45:0

78e minuut.
Mielniczek met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Véliz zal de hoekschop nemen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 46:0

79e minuut.
Toldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldi passt de bal in één keer door. Wasielewski met een sublieme pass. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 47:0

81e minuut.
Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal zonder na te denken. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 48:0

81e minuut.
Mielniczek met een sublieme pass. Klungelig pakt Zarzeczny de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Babulewicz zal de hoekschop nemen. Wasielewski springt en kopt de bal. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 49:0

83e minuut.
Barco kopt de bal weg. Babulewicz met een sublieme pass. Wasielewski heeft problemen om de bal te vangen. Wasielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 50:0

83e minuut.
Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny geeft een lange en hoge pass. Szamborski heeft problemen om de bal te vangen. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szamborski rent richting de bal. Szamborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 51:0

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Véliz met een snelle inworp. Barco met een sublieme pass. Szamborski rent richting de bal. Szamborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 52:0

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Véliz zal de hoekschop nemen. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 53:0

87e minuut.
Babulewicz met de inworp. Barco is nu in balbezit. Barco schiet op doel. Klungelig pakt Wasielewski de bal. Wasielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 54:0

88e minuut.
Babulewicz kopt de bal weg. Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Barco probeert naar een medespeler te passen. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 55:0

90e minuut.
Babulewicz met de inworp. Barco rent richting de bal. Barco schiet op doel. Szamborski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 56:0

90e minuut.
Inworp. Babulewicz met een snelle inworp. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco schiet op doel. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 57:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Wkra Bielawy *** 3%, FC Chełmek 97%.
*** Wkra Bielawy *** - FC Chełmek 57:0