Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: CALISHFORNIA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 44966
KKS Kalisz Robotnicze Towarzystwo
433 v2 Tactiek Urrraaaa
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 7
73.5 gemiddelde waardering 68.7
incredible Schieten excellent
very good Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


2e minuut.
Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrowski onderschept slim de pass. Zambrowski geeft de bal voor. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Pérez-Villamil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ... Paal! Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floch verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Muzaka met een sublieme pass. Olarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rustichello verovert de bal door een tackle van achteren. Rustichello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Robotnicze Towarzystwo 0:1

20e minuut.
Caicedo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kina met een snelle inworp. Konowalski is nu in balbezit. Konowalski geeft een hoge lob. Camaño bokst de bal weg.

24e minuut.
Daar is Zambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrowski speelt de bal door. Cárdenas met een sublieme pass. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ... Pérez-Villamil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Muzaka kopt de bal weg. Rustichello rent richting de bal. Rustichello passt de bal zonder na te denken. Daar is Muzaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzaka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Camaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Louwette geeft een lange en hoge pass. Rustichello kopt de bal weg. Muzaka is nu in balbezit. Muzaka haalt uit met een fantastische trap. Camaño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konowalski rent richting de bal. Konowalski geeft een hoge lob. Rustichello springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Forster verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca controleert de bal met de borst. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ... Pérez-Villamil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Chía de bal onder controle te krijgen. Wielgus rent richting de bal. Wielgus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Kalisz - Robotnicze Towarzystwo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Kalisz 50%, Robotnicze Towarzystwo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS Kalisz - Robotnicze Towarzystwo 1:1

46e minuut.
Rustichello met een sublieme pass. Muzaka is nu in balbezit. Wielgus begaat een overtreding. Wielgus krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Caicedo speelt de bal door. Kina speelt de bal door. Muzaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Robotnicze Towarzystwo 1:2

53e minuut.
Louwette rent richting de bal. Caicedo is nu in balbezit. Louwette onderschept slim de pass. Louwette schiet op doel. Camaño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki geeft een lange en hoge pass. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel. Pérez-Villamil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap. Pérez-Villamil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Kalisz - Robotnicze Towarzystwo 2:2

75e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal in één keer door. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Witczyk kan de bal niet met de borst controleren. Witczyk geeft een hoge lob. Floch rent richting de bal. Saarijoki is nu in balbezit. Saarijoki draait met de bal, schiet en ... Pérez-Villamil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Kalisz 61%, Robotnicze Towarzystwo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS Kalisz - Robotnicze Towarzystwo 2:2