Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: Wdysieboisko
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 32924
Fc_Dys Japanese Futbol
4-4-2 ver. 3 Tactiek bezpieka
53% Balbezit 47%
2% Spel op eigen helft 98%
82 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 30.1
excellent Schieten weak
formidable Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Kicuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicuła speelt de bal door. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 1:0

2e minuut.
Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek geeft een hoge lob. Llaneza met een sublieme pass. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kicuła is nu in balbezit. Kicuła geeft de bal voor. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Techera speelt de bal door. Lampón kopt de bal weg. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 2:0

5e minuut.
Llaneza speelt de bal door. Kicuła probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa schiet op doel. Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 3:0

6e minuut.
Inworp. Carbone met de inworp. Llaneza met een sublieme pass. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 4:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Cabarrocas de bal onder controle te krijgen. Carbone probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wyrwa de bal. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 5:0

8e minuut.
Carbone probeert naar een medespeler te passen. Llaneza met een sublieme pass. Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Susmaz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Techera trapt de bal weg van het doel. Llaneza kopt de bal weg. Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Susmaz haalt uit met een fantastische trap. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 6:0

10e minuut.
Carbone met de inworp. Llaneza met een sublieme pass. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 7:0

12e minuut.
Kicuła is nu in balbezit. Cabarrocas rent richting de bal. Kicuła onderschept slim de pass. Kicuła geeft een lange en hoge pass. Wyrwa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 8:0

13e minuut.
Piętaszek geeft de bal voor. Susmaz kopt de bal weg. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 9:0

14e minuut.
Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek speelt de bal door. Laden is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carbone neemt de hoekschop. Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Wyrwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 10:0

15e minuut.
Carbone met de inworp. Daar is Llaneza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llaneza met een sublieme pass. Wyrwa heeft problemen om de bal te vangen. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Techera trapt de bal weg. Lampón kopt de bal weg. Kicuła rent richting de bal. Kicuła heeft problemen om de bal te vangen. Kicuła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kicuła rent richting de bal. Kicuła haalt uit met een fantastische trap. Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kicuła neemt de hoekschop. Wyrwa maakt een snoekduik en kopt de bal. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 11:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carbone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Llaneza probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 12:0

19e minuut.
Llaneza passt de bal in één keer door. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa speelt de bal door. Klungelig pakt Susmaz de bal. Susmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 13:0

22e minuut.
Techera trapt de bal weg van het doel. Llaneza kopt de bal weg. Carbone speelt de bal door. Susmaz is nu in balbezit. Susmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 14:0

24e minuut.
Llaneza met een sublieme pass. Techera probeert naar een medespeler te passen. Llaneza probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Susmaz de bal. Susmaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lampón kopt de bal weg. Kicuła heeft problemen om de bal te vangen. Kicuła met een sublieme pass. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa schiet op doel. Techera bokst de bal weg. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 15:0

27e minuut.
Kicuła is nu in balbezit. Kicuła passt de bal met de wreef. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa schiet op doel. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 16:0

28e minuut.
Laden is nu in balbezit. Laden geeft een lange en hoge pass. Wyrwa probeert de bal met de borst te controleren. Wyrwa schiet op doel. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 17:0

29e minuut.
Susmaz probeert de bal aan de voet te houden. Kicuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicuła met een sublieme pass. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lampón onderschept slim de pass. Lampón probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 18:0

31e minuut.
Carbone met een snelle inworp. Llaneza met een sublieme pass. Klungelig pakt Susmaz de bal. Susmaz schiet op doel. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 19:0

33e minuut.
Daar is Kicuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kicuła probeert naar een medespeler te passen. Daar is Susmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susmaz draait met de bal, schiet en ... Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 20:0

33e minuut.
Carbone met de inworp. Llaneza speelt de bal door. Susmaz is nu in balbezit. Susmaz schiet op doel. Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 21:0

34e minuut.
Wyrwa speelt de bal door. Kicuła speelt de bal door. Susmaz rent richting de bal. Susmaz schiet op doel. Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón speelt de bal door. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa schiet op doel. Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Susmaz rent richting de bal. Susmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 22:0

38e minuut.
Cabarrocas geeft een hoge lob. Llaneza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kicuła de bal. Kicuła haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 23:0

40e minuut.
Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón passt de bal met de wreef. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 24:0

41e minuut.
Carbone onderschept slim de pass. Carbone speelt de bal door. Susmaz heeft problemen om de bal te vangen. Susmaz schiet op doel. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Techera trapt de bal weg. Llaneza kopt de bal weg. Susmaz rent richting de bal. Susmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón speelt de bal door. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Techera trapt de bal weg. Llaneza kopt de bal weg. Klungelig pakt Susmaz de bal. Susmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 25:0

44e minuut.
Inworp. Carbone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Llaneza probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Susmaz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 26:0

45e minuut.
Llaneza speelt de bal door. Kicuła speelt de bal door. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa schiet op doel. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Dys 2%, Japanese Futbol 98%.
Fc_Dys - Japanese Futbol 27:0

46e minuut.
Carbone met de inworp. Llaneza is nu in balbezit. Llaneza passt de bal in één keer door. Susmaz rent richting de bal. Susmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lampón kopt de bal weg. Wyrwa kan de bal niet met de borst controleren. Susmaz rent richting de bal. Susmaz haalt uit met een fantastische trap. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 28:0

50e minuut.
Daar is Kicuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicuła is nu in balbezit. Kicuła speelt de bal door. Wyrwa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 29:0

52e minuut.
Llaneza controleert de bal met de borst. Llaneza probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 30:0

53e minuut.
Cabarrocas geeft de bal voor. Wyrwa kopt de bal weg. Kicuła heeft problemen om de bal te vangen. Kicuła schiet op doel. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 31:0

54e minuut.
Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani geeft de bal voor. Susmaz heeft problemen om de bal te vangen. Susmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 32:0

55e minuut.
Carbone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Llaneza is nu in balbezit. Llaneza met een sublieme pass. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 33:0

56e minuut.
Llaneza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wyrwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrwa probeert naar een medespeler te passen. Kicuła rent richting de bal. Kicuła haalt uit met een fantastische trap. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kicuła is nu in balbezit. Kicuła draait met de bal, schiet en ... Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kicuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicuła geeft een lange en hoge pass. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 34:0

59e minuut.
Llaneza met een sublieme pass. Techera probeert naar een medespeler te passen. Llaneza speelt de bal door. Daar is Kicuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kicuła probeert naar een medespeler te passen. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 35:0

61e minuut.
Cabarrocas is nu in balbezit. Cabarrocas geeft de bal voor. Kicuła kopt de bal weg. Wyrwa kan de bal niet met de borst controleren. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 36:0

63e minuut.
Llaneza speelt de bal door. Techera met een sublieme pass. Lampón kopt de bal weg. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 37:0

65e minuut.
Carbone is nu in balbezit. Carbone passt de bal zonder na te denken. Susmaz rent richting de bal. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Techera trapt de bal weg van het doel. Lampón kopt de bal weg. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 38:0

67e minuut.
Techera speelt de bal door. Lampón kopt de bal weg. Kicuła kan de bal niet met de borst controleren. Kicuła speelt de bal door. Wyrwa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 39:0

68e minuut.
Cabarrocas geeft de bal voor. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Susmaz met een sublieme pass. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 40:0

70e minuut.
Madey speelt de bal door. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbone passt de bal zonder na te denken. Susmaz is nu in balbezit. Susmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Susmaz is nu in balbezit. Susmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 41:0

72e minuut.
Klungelig pakt Susmaz de bal. Wyrwa rent richting de bal. Susmaz is nu in balbezit. Susmaz draait met de bal, schiet en ... Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 42:0

74e minuut.
Llaneza kopt de bal weg. Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Susmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 43:0

75e minuut.
Wojtowicz met een sublieme pass. Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani geeft een lange en hoge pass. Kicuła is nu in balbezit. Kicuła geeft een hoge lob. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kicuła rent richting de bal. Kicuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Techera trapt de bal weg. Llaneza speelt de bal door. Daar is Wyrwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susmaz rent richting de bal. Susmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 44:0

78e minuut.
Piętaszek geeft een hoge lob. Wyrwa kopt de bal weg. Susmaz is nu in balbezit. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Susmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 45:0

80e minuut.
Carbone is nu in balbezit. Carbone speelt de bal door. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 46:0

81e minuut.
Cabarrocas rent richting de bal. Cabarrocas geeft de bal voor. Wyrwa kopt de bal weg. Susmaz is nu in balbezit. Susmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Susmaz geeft een hoge lob. Techera probeert naar een medespeler te passen. Llaneza probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa heeft problemen om de bal te vangen. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Susmaz heeft problemen om de bal te vangen. Susmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 47:0

84e minuut.
Techera trapt de bal weg. Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón met een sublieme pass. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Lampón de bal onder controle te krijgen. Wojtowicz is nu in balbezit. Llaneza maakt een afschuwelijke overtreding. Llaneza krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Llaneza probeert naar een medespeler te passen. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbone passt de bal zonder na te denken. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 48:0

90e minuut.
Hilă is nu in balbezit. Carbone verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trzmielewski. Carbone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carbone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Japanese Futbol 49:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Dys 3%, Japanese Futbol 97%.
Fc_Dys - Japanese Futbol 49:0