Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeBest Team KS Czarni Nakło
Def-Wing Tactiek 5-3-2 skrzydło
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
65.3 gemiddelde waardering 65.9
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


14e minuut.
Moţatu is nu in balbezit. Moţatu passt de bal met de wreef. Domecki met een sublieme pass. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng schiet op doel. Pagnotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - KS Czarni Nakło 1:0

24e minuut.
Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski rent richting de bal. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper draait met de bal, schiet en ... Weissflog maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DeBest Team - KS Czarni Nakło 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeBest Team 48%, KS Czarni Nakło 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DeBest Team - KS Czarni Nakło 1:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sławoszewski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kuriata probeert naar een medespeler te passen. Moţatu met een sublieme pass. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - KS Czarni Nakło 2:1

62e minuut.
Tkaczuk speelt de bal door. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiper. Chiper krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bührer speelt de bal door. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen. Nichifor speelt de bal door. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chiper is nu in balbezit. Tkaczuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chiper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nichifor met een snel genomen vrije trap. Chiper maakt een snoekduik en kopt de bal. Weissflog verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeBest Team 47%, KS Czarni Nakło 53%.
DeBest Team - KS Czarni Nakło 2:1