Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lechia Gdańsk PPM Katowice
Winner Tactiek def
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 66.3
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


5e minuut.
Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barrientos zal de hoekschop nemen. La Ling springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Boeru passt de bal zonder na te denken. Irons rent richting de bal. Irons passt de bal in één keer door. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... Máka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Barrientos passt de bal in één keer door. Báez rent richting de bal. Báez probeert naar een medespeler te passen. Kuziński rent richting de bal. Kuziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gogoi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barrientos de bal. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. La Ling draait met de bal, schiet en ... Gripe bokst de bal weg.

35e minuut.
Boeru is nu in balbezit. Boeru met een sublieme pass. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Dəmirli maakt een snoekduik en kopt de bal. Máka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Barrientos geeft de bal voor. Danilović heeft problemen om de bal te vangen. La Ling is nu in balbezit. La Ling haalt uit met een fantastische trap. Gripe probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fedeler trapt de bal weg. Gogoi kopt de bal weg. Fedeler heeft problemen om de bal te vangen. La Ling rent richting de bal. La Ling haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gripe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 50%, PPM Katowice 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Lechia Gdańsk - PPM Katowice 0:0

49e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Barrientos passt de bal in één keer door. Báez is nu in balbezit. Báez geeft een lange en hoge pass. La Ling krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Moudime met een snelle inworp. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Gogoi met een sublieme pass. Dias is nu in balbezit. La Ling onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac met een sublieme pass. Barrientos rent richting de bal. Barrientos geeft een hoge lob. La Ling krijgt zijn hoofd ertegen. Gripe bokst de bal weg.

69e minuut.
Damjanac geeft een hoge lob. Boeru kopt de bal weg. Zaghi heeft problemen om de bal te vangen. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli schiet op doel. Máka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kamiński geeft een hoge lob. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moudime verovert de bal door een tackle van achteren. Moudime geeft de bal voor. La Ling springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Moudime rent richting de bal. Moudime passt de bal zonder na te denken. Barrientos met een sublieme pass. La Ling rent richting de bal. La Ling draait met de bal, schiet en ... Gripe bokst de bal weg.

79e minuut.
Zaghi heeft problemen om de bal te vangen. Zaghi speelt de bal door. Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoi geeft de bal voor. La Ling maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - PPM Katowice 0:1

84e minuut.
Gogoi passt de bal met de wreef. Boeru onderschept slim de pass. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos geeft een lange en hoge pass. La Ling springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - PPM Katowice 0:2

89e minuut.
Sakıba geeft een lange en hoge pass. Danilović heeft problemen om de bal te vangen. Gogoi onderschept slim de pass. Gogoi passt de bal zonder na te denken. Daar is La Ling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - PPM Katowice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 60%, PPM Katowice 40%.
Fc Lechia Gdańsk - PPM Katowice 0:3