Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łask Panthers KS Bielawianka-Bielawa
b Tactiek bks
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 64.4
excellent Schieten very good
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Inworp. Van de Gehuchte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hueico bereikt de bal nog maar net als eerste. Hueico geeft de bal voor. Gajowy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Boldescu passt de bal zonder na te denken. Hueico is nu in balbezit. Hueico geeft een hoge lob. Borsuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Rabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - KS Bielawianka-Bielawa 1:0

14e minuut.
Boldescu met een snelle inworp. Şuteu speelt de bal door. Güney is nu in balbezit. Güney geeft een lange en hoge pass. Balul krijgt zijn hoofd ertegen. Becarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Doreski geeft de bal voor. Inworp. Güney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doreski geeft een lange en hoge pass. Balul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu geeft een lange en hoge pass. Balul maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hueico met een sublieme pass. Gajowy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michaux. Gajowy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gajowy kan niet meer verder spelen. Turski komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu passt de bal in één keer door. Nadal is nu in balbezit. Nadal geeft een lange en hoge pass. Balul krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Becarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Barco geeft een lange en hoge pass. Balul rent richting de bal. Beltrão begaat een overtreding. Balul raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tucaković neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łask Panthers 48%, KS Bielawianka-Bielawa 52%.
Łask Panthers - KS Bielawianka-Bielawa 1:0

47e minuut.
Michaux geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khan geeft een lange en hoge pass. Borsuk springt en kopt de bal. Rabe bokst de bal weg. Bukvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukvić geeft een hoge lob. Boldescu is nu in balbezit. Boldescu geeft de bal voor. Borsuk springt en kopt de bal. Rabe bokst de bal weg.

50e minuut.
Balul kopt de bal weg. Becarelli met een sublieme pass. Turski kopt de bal weg. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk schiet op doel. Rabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Tucaković kopt de bal weg. Güney rent richting de bal. Güney passt de bal in één keer door. Balul rent richting de bal. Balul draait met de bal, schiet en ... Becarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ráthonyi komt het veld opgelopen. Yakovlev komt het veld opgelopen. Van Tornhout komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Tucaković is nu in balbezit. Khan verovert de bal door een tackle van achteren. Khan passt de bal in één keer door. Hueico geeft een lange en hoge pass. Turski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Klungelig pakt Einzinger de bal. Balul begaat een overtreding. Einzinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udişteanu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Udişteanu met de inworp. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan geeft de bal voor. Klungelig pakt Michaux de bal. Rabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Şuteu met de inworp. Nadal rent richting de bal. Nadal geeft een hoge lob. Balul krijgt zijn hoofd ertegen. Becarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łask Panthers - KS Bielawianka-Bielawa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łask Panthers 41%, KS Bielawianka-Bielawa 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Łask Panthers - KS Bielawianka-Bielawa 1:1