Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pride Troopers Japanese Futbol
WariiaT@ Tactiek bezpieka
54% Balbezit 46%
4% Spel op eigen helft 96%
72 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 31.6
formidable Schieten weak
solid Passen poor
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Soboń passt de bal met de wreef. Satılmaz met een sublieme pass. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 1:0

3e minuut.
Cabrerizo kopt de bal weg. Daar is Czyżykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 2:0

5e minuut.
Cabarrocas rent richting de bal. Soboń verovert de bal door een tackle van achteren. Soboń met een sublieme pass. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo schiet op doel. De bal raakt de paal. Soboń rent richting de bal. Soboń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laden rent richting de bal. Soboń verovert de bal door een tackle van achteren. Soboń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Satılmaz probeert naar een medespeler te passen. Soboń met een sublieme pass. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 3:0

7e minuut.
Boricov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Soboń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soboń probeert naar een medespeler te passen. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 4:0

8e minuut.
Cabarrocas rent richting de bal. Soboń verovert de bal door een tackle van achteren. Soboń met een sublieme pass. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo schiet op doel. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Soboń kopt de bal weg. Wilchowski is nu in balbezit. Wilchowski draait met de bal, schiet en ... Cabrerizo probeert de bal aan de voet te houden. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Suchocki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtowicz met een snelle inworp. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 5:0

12e minuut.
Soboń onderschept slim de pass. Soboń passt de bal zonder na te denken. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cabrerizo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrerizo schiet op doel. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Suchocki onderschept slim de pass. Suchocki speelt de bal door. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel. Donyushkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 6:0

15e minuut.
Valenza heeft problemen om de bal te vangen. Valenza passt de bal in één keer door. Cabrerizo heeft problemen om de bal te vangen. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 7:0

16e minuut.
Piętaszek speelt de bal door. Inworp. Boricov met de inworp. Soboń is nu in balbezit. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boricov zal de hoekschop nemen. Soboń kopt de bal weg. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin bokst de bal weg.

17e minuut.
Czyżykowski heeft problemen om de bal te vangen. Czyżykowski met een sublieme pass. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Wilchowski de bal. Wilchowski probeert naar een medespeler te passen. Boricov probeert naar een medespeler te passen. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 8:0

20e minuut.
Klungelig pakt Valenza de bal. Valenza met een sublieme pass. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 9:0

21e minuut.
Valenza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń passt de bal met de wreef. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 10:0

22e minuut.
Suchocki rent richting de bal. Suchocki passt de bal zonder na te denken. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 11:0

23e minuut.
Soboń met een sublieme pass. Klungelig pakt Czyżykowski de bal. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 12:0

25e minuut.
Wilchowski rent richting de bal. Wilchowski met een sublieme pass. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 13:0

27e minuut.
Boricov rent richting de bal. Boricov passt de bal zonder na te denken. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 14:0

28e minuut.
Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Wilchowski kopt de bal weg. Czyżykowski rent richting de bal. Soboń rent richting de bal. Soboń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 15:0

29e minuut.
Boricov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soboń rent richting de bal. Soboń passt de bal met de wreef. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 16:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boricov met de inworp. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 17:0

32e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Valenza kopt de bal weg. Klungelig pakt Czyżykowski de bal. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 18:0

33e minuut.
Soboń geeft een lange en hoge pass. Czyżykowski kopt de bal weg. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 19:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soboń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czyżykowski probeert de bal met de borst te controleren. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Valenza met een sublieme pass. Suchocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchocki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cabrerizo de bal. Cabrerizo schiet op doel. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Soboń is nu in balbezit. Soboń met een sublieme pass. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 20:0

40e minuut.
Inworp. Boricov met de inworp. Soboń is nu in balbezit. Soboń draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 21:0

42e minuut.
Satılmaz onderschept slim de pass. Satılmaz speelt de bal door. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boricov passt de bal zonder na te denken. Daar is Czyżykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyżykowski schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pride Troopers 4%, Japanese Futbol 96%.
Pride Troopers - Japanese Futbol 22:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boricov met een snelle inworp. Soboń rent richting de bal. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 23:0

47e minuut.
Cacciavillani rent richting de bal. Cacciavillani geeft de bal voor. Boricov speelt de bal door. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Wojtowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Valenza onderschept slim de pass. Valenza probeert naar een medespeler te passen. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soboń is nu in balbezit. Soboń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 24:0

53e minuut.
Kassem met een sublieme pass. Valenza probeert naar een medespeler te passen. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 25:0

55e minuut.
Daar is Soboń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boricov met een sublieme pass. Cabrerizo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czyżykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 26:0

57e minuut.
Soboń met een sublieme pass. Wilchowski is nu in balbezit. Wilchowski passt de bal zonder na te denken. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 27:0

58e minuut.
Daar is Wilchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenza rent richting de bal. Valenza passt de bal met de wreef. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabrerizo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilchowski probeert naar een medespeler te passen. Soboń rent richting de bal. Soboń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 28:0

62e minuut.
Suchocki probeert naar een medespeler te passen. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo speelt de bal door. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wilchowski is nu in balbezit. Wilchowski speelt de bal door. Boricov speelt de bal door. Soboń rent richting de bal. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 29:0

66e minuut.
Cabarrocas met een sublieme pass. Techera rent richting de bal. Soto geeft een lange en hoge pass. Suchocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchocki geeft de bal voor. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 30:0

68e minuut.
Soboń onderschept slim de pass. Soboń probeert naar een medespeler te passen. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 31:0

69e minuut.
Daar is Wilchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donyushkin verovert de bal door een tackle van achteren. Donyushkin passt de bal met de wreef. Boricov geeft een lange en hoge pass. Czyżykowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kassem probeert naar een medespeler te passen. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń probeert naar een medespeler te passen. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 32:0

72e minuut.
Boricov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Czyżykowski de bal. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 33:0

73e minuut.
Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 34:0

74e minuut.
Soboń is nu in balbezit. Soboń passt de bal zonder na te denken. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 35:0

75e minuut.
Cacciavillani is nu in balbezit. Soboń onderschept slim de pass. Soboń speelt de bal door. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 36:0

76e minuut.
Soboń is nu in balbezit. Czyżykowski rent richting de bal. Soboń met een sublieme pass. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soboń is nu in balbezit. Soboń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 37:0

77e minuut.
Suchocki kopt de bal weg. Daar is Czyżykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyżykowski passt de bal zonder na te denken. Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilchowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 38:0

79e minuut.
Soboń probeert naar een medespeler te passen. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo probeert naar een medespeler te passen. Soboń rent richting de bal. Soboń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 39:0

86e minuut.
Suchocki probeert naar een medespeler te passen. Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Boricov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabrerizo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czyżykowski heeft problemen om de bal te vangen. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 40:0

89e minuut.
Soboń verovert de bal door een tackle van achteren. Soboń geeft een lange en hoge pass. Boricov speelt de bal door. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czyżykowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Japanese Futbol 41:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pride Troopers 5%, Japanese Futbol 95%.
Pride Troopers - Japanese Futbol 41:0