Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiara LechaII Fc_Dys
Then new 4 Tactiek 4-4-2 ver. 3
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
65.3 gemiddelde waardering 63.3
formidabel Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Lampón probeert naar een medespeler te passen. Carbone probeert de bal aan de voet te houden. Carbone passt de bal zonder na te denken. Devrim bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Luirink rent richting de bal. Pogány onderschept slim de pass. Pados tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pados krijgt een gele kaart.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nilă met een snelle inworp. Dubourg rent richting de bal. Dubourg geeft een hoge lob. Kusz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Nilă passt de bal met de wreef. Pogány rent richting de bal. Hatłas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pogány raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nilă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Osowski met de inworp. Zsíros rent richting de bal. Zsíros speelt de bal door. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsíros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubourg rent richting de bal. Dubourg geeft een hoge lob. Pogány springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Lampón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampón speelt de bal door. Czwakiel is nu in balbezit. Susmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Susmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Zsíros geeft een hoge lob. Luirink bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogány onderschept slim de pass. Pogány haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiara LechaII 43%, Fc_Dys 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiara LechaII - Fc_Dys 0:0

51e minuut.
Mitroiu met een sublieme pass. Zsíros probeert naar een medespeler te passen. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ... Gastiger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiara LechaII - Fc_Dys 1:0

60e minuut.
Doeltrap. Wyrwa komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lampón rent richting de bal. Lampón passt de bal zonder na te denken. Lovera speelt de bal door. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mitroiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pogány is nu in balbezit. Biesicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biesicki krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Şahmalıyev probeert de bal met de borst te controleren. Şahmalıyev speelt de bal door. Dubourg probeert naar een medespeler te passen. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nilă rent richting de bal. Met opzet legt Lampón zijn tegenspeler op de grond. Nilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Nilă met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Luirink de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Lampón onderschept slim de pass. Lampón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wyrwa de bal. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. Enginsu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wiara LechaII - Fc_Dys 1:1

81e minuut.
Lampón rent richting de bal. Nilă onderschept slim de pass. Nilă passt de bal zonder na te denken. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel. Gastiger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiara LechaII 37%, Fc_Dys 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiara LechaII - Fc_Dys 1:1