Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPM Katowice KS Czarni Nakło
off Tactiek 5-3-2 skrzydło
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
67.7 gemiddelde waardering 66.4
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Bührer met een snelle inworp. Nichifor rent richting de bal. Nichifor geeft de bal voor. Drulović maakt een snoekduik en kopt de bal. Máka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPM Katowice - KS Czarni Nakło 0:1

7e minuut.
Nichifor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drulović springt en kopt de bal. Máka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Śliż probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakıba onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bührer zal de hoekschop nemen. Chiper springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Gogoi kopt de bal weg. Lizarazu bereikt de bal nog maar net als eerste. von Hof begaat een overtreding. von Hof krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lizarazu raakt geblesseerd tijdens het duel. La Ling zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez passt de bal zonder na te denken. Gogoi is nu in balbezit. Gogoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lizarazu kopt de bal weg. Pereira speelt de bal door. von Hof heeft problemen om de bal te vangen. Lizarazu is nu in balbezit. Lizarazu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fulconis probeert naar een medespeler te passen. Bührer speelt de bal door. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper draait met de bal, schiet en ... Máka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PPM Katowice - KS Czarni Nakło 0:2

37e minuut.
La Ling onderschept slim de pass. La Ling passt de bal met de wreef. Báez rent richting de bal. Báez geeft een hoge lob. Lizarazu krijgt zijn hoofd ertegen. Plainakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. La Ling is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
López Ufarte geeft een lange en hoge pass. Sakıba verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bührer met de inworp. Ermişoğlu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Białostocki geeft een lange en hoge pass. Gogoi kopt de bal weg. Fulconis is nu in balbezit. La Ling onderschept slim de pass. La Ling schiet op doel. Plainakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPM Katowice 45%, KS Czarni Nakło 55%.
PPM Katowice - KS Czarni Nakło 0:2

65e minuut.
Chiper rent richting de bal. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper is nu in balbezit. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović draait met de bal, schiet en ... Máka bokst de bal weg.

65e minuut.
Sakıba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bührer met een snelle inworp. Drulović is nu in balbezit. Drulović schiet op doel. Máka bokst de bal weg.

67e minuut.
Reinard bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinard met een sublieme pass. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez geeft een lange en hoge pass. La Ling krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPM Katowice - KS Czarni Nakło 1:2

70e minuut.
Fulconis met een sublieme pass. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarazu rent richting de bal. Lizarazu schiet op doel. Plainakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PPM Katowice - KS Czarni Nakło 2:2

74e minuut.
Białostocki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Báez met een snelle inworp. Reinard rent richting de bal. Reinard geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Plainakis trapt de bal weg. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor passt de bal zonder na te denken. Chiper rent richting de bal. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Máka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Reinard is nu in balbezit. Reinard passt de bal in één keer door. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez geeft de bal voor. La Ling krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PPM Katowice - KS Czarni Nakło 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPM Katowice 41%, KS Czarni Nakło 59%.
PPM Katowice - KS Czarni Nakło 3:2