Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lechia Gdańsk DeBest Team
Winner Tactiek Def-Wing
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
60.8 gemiddelde waardering 67.2
very good Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen incredible


5e minuut.
Borzyszkowski rent richting de bal. Irons onderschept slim de pass. Irons speelt de bal door. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Weissflog probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - DeBest Team 1:0

7e minuut.
Damjanac rent richting de bal. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski passt de bal met de wreef. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. Gripe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Lechia Gdańsk - DeBest Team 1:1

22e minuut.
Szwaja geeft een hoge lob. Filantropol kopt de bal weg. Pierola rent richting de bal. Pierola geeft een lange en hoge pass. Filantropol maakt een snoekduik en kopt de bal. Gripe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Danilović verovert de bal door een tackle van achteren. Danilović geeft een lange en hoge pass. Szwaja rent richting de bal. Irons verovert de bal door een tackle van achteren. Irons geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 55%, DeBest Team 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Lechia Gdańsk - DeBest Team 1:1

46e minuut.
Tuấn Hoàng komt het veld opgelopen. Wyżykowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Wyżykowski met een sublieme pass. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sławoszewski geeft de bal voor. Gripe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Domecki passt de bal zonder na te denken. Sławoszewski rent richting de bal. Damjanac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damjanac krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Damjanac geeft de bal voor. Filantropol kopt de bal weg. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Gripe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - DeBest Team 1:2

75e minuut.
Weissflog met een sublieme pass. Fedeler kopt de bal weg. Weissflog kan de bal niet met de borst controleren. Habilsoy rent richting de bal. Dəmirli rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Matysek probeert naar een medespeler te passen. Tkaczuk rent richting de bal. Tkaczuk geeft de bal voor. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Gripe bokst de bal weg.

83e minuut.
Boeru is nu in balbezit. Boeru passt de bal zonder na te denken. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. Weissflog probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Matysek geeft een lange en hoge pass. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol passt de bal in één keer door. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng schiet op doel. Gripe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 46%, DeBest Team 54%.
Fc Lechia Gdańsk - DeBest Team 1:2