Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: sportowa Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42000
KS Bielawianka-Bielawa FC Lubiana
bks Tactiek 433n
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 13
10 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64 gemiddelde waardering 72.3
excellent Schieten formidable
formidable Passen incredible
formidable Verdedigen incredible


13e minuut.
Piecyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecyk geeft een hoge lob. Alzás kopt de bal weg. Klungelig pakt Bikšenieks de bal. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Piecyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecyk met een sublieme pass. Pailamilla geeft een lange en hoge pass. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks draait met de bal, schiet en ... Rabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Güney bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Güney de bal. Güney geeft een hoge lob. Balul krijgt zijn hoofd ertegen. Jaroszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bielawianka-Bielawa - FC Lubiana 1:0

20e minuut.
Bukvić geeft de bal voor. Inworp. Czorny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pailamilla geeft de bal voor. Alzás krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Yiğitsoy passt de bal met de wreef. Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla passt de bal in één keer door. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap. Rabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Güney is nu in balbezit. Piecyk is nu in balbezit. Güney begaat een overtreding. Güney krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Czorny kopt de bal weg. Alzás kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Şuteu zijn tegenspeler op de grond. Şuteu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bielawianka-Bielawa 49%, FC Lubiana 51%.
KS Bielawianka-Bielawa - FC Lubiana 1:0

50e minuut.
Alzás passt de bal met de wreef. Bikšenieks is nu in balbezit. Barco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bikšenieks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zele neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Alzás kopt de bal weg. Barco rent richting de bal. Bikšenieks onderschept slim de pass. Bikšenieks schiet op doel. Rabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Bielawianka-Bielawa - FC Lubiana 1:1

58e minuut.
Piecyk geeft een lange en hoge pass. Alzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alzás is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alzás zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Daar is Michaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzás is nu in balbezit. Alzás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bielawianka-Bielawa - FC Lubiana 1:2

77e minuut.
Piecyk onderschept slim de pass. Piecyk geeft de bal voor. Alzás kopt de bal weg. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pailamilla geeft de bal voor. Alzás kopt de bal weg. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Bikšenieks is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barco. Bikšenieks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zele zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alzás krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Piecyk passt de bal in één keer door. Pailamilla rent richting de bal. Pailamilla passt de bal met de wreef. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bielawianka-Bielawa 56%, FC Lubiana 44%.
KS Bielawianka-Bielawa - FC Lubiana 1:2