Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: Wdysieboisko
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47999
Fc_Dys Pride Troopers
4-4-2 ver. 3 Tactiek WariiaT@
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
64.3 gemiddelde waardering 75.5
solid Schieten incredible
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Hatłas geeft de bal voor. Daar is Soboń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soboń speelt de bal door. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Štimac rent richting de bal. Soboń rent richting de bal. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Pride Troopers 0:1

30e minuut.
Valenza probeert de bal met de borst te controleren. Valenza probeert naar een medespeler te passen. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ... Gastiger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Pride Troopers 0:2

36e minuut.
Boricov probeert naar een medespeler te passen. Turchetto is nu in balbezit. Turchetto passt de bal zonder na te denken. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Gastiger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soboń is nu in balbezit. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Gastiger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Pride Troopers 0:3

40e minuut.
Luirink controleert de bal met de borst. Biesicki is nu in balbezit. Štimac onderschept slim de pass. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Dys 66%, Pride Troopers 34%.
Fc_Dys - Pride Troopers 0:3

60e minuut.
Turchetto passt de bal zonder na te denken. Valenza is nu in balbezit. Valenza passt de bal met de wreef. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wyrwa komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Turchetto passt de bal in één keer door. Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boricov passt de bal in één keer door. Daar is Štimac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štimac draait met de bal, schiet en ... Gastiger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Turchetto is nu in balbezit. Turchetto probeert naar een medespeler te passen. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel. Gastiger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Pride Troopers 0:4

79e minuut.
Boricov passt de bal zonder na te denken. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac passt de bal met de wreef. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń schiet op doel. Gastiger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - Pride Troopers 0:5

86e minuut.
Luirink kopt de bal weg. Boricov is nu in balbezit. Boricov passt de bal in één keer door. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rewaj verovert de bal door een tackle van achteren. Rewaj geeft de bal voor. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Gastiger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Dys 60%, Pride Troopers 40%.
Fc_Dys - Pride Troopers 0:5