Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17625
Japanese Futbol Wiara LechaII
bezpieka Tactiek Then new 4
43% Balbezit 57%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 77
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 58.1
zwak Schieten formidabel
slecht Passen uitmuntend
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Donyushkin geeft een hoge lob. Nilă kopt de bal weg. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:1

2e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Nilă is nu in balbezit. Nilă passt de bal met de wreef. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:2

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nilă met een snelle inworp. Kojić met een sublieme pass. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:3

5e minuut.
Nilă met een snelle inworp. Kojić speelt de bal door. Kusz rent richting de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:4

5e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Zsíros kopt de bal weg. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:5

7e minuut.
Kojić rent richting de bal. Kojić probeert naar een medespeler te passen. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:6

7e minuut.
Wojtowicz speelt de bal door. Cacciavillani rent richting de bal. Cacciavillani geeft een lange en hoge pass. Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kusz speelt de bal door. Kojić rent richting de bal. Kojić haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zsíros speelt de bal door. Nilă is nu in balbezit. Kojić probeert naar een medespeler te passen. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kojić met een sublieme pass. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:7

11e minuut.
Wojtowicz met een sublieme pass. Daar is Piętaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabarrocas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin bokst de bal weg. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ruiz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz met een sublieme pass. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:8

17e minuut.
Nilă passt de bal met de wreef. Kusz rent richting de bal. Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:9

18e minuut.
Zsíros is nu in balbezit. Zsíros probeert naar een medespeler te passen. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:10

18e minuut.
Wojtowicz met een sublieme pass. Donyushkin rent richting de bal. Donyushkin geeft een hoge lob. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:11

20e minuut.
Piętaszek rent richting de bal. Nilă onderschept slim de pass. Nilă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kusz de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kojić rent richting de bal. Kojić met een sublieme pass. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zsíros is nu in balbezit. Zsíros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zsíros rent richting de bal. Zsíros met een sublieme pass. Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Zsíros kopt de bal weg. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:12

25e minuut.
Nilă geeft een lange en hoge pass. Kojić kopt de bal weg. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:13

27e minuut.
Ruiz Díaz met een sublieme pass. Nilă speelt de bal door. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:14

29e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Mitroiu speelt de bal door. Kusz rent richting de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:15

31e minuut.
Donyushkin met een sublieme pass. Kojić probeert de bal met de borst te controleren. Kojić passt de bal zonder na te denken. Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin bokst de bal weg. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă met een sublieme pass. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:16

34e minuut.
Kusz met een sublieme pass. Zsíros speelt de bal door. Kojić is nu in balbezit. Kojić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Kojić kopt de bal weg. Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Kusz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zsíros met een sublieme pass. Daar is Kojić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojić met een sublieme pass. Kusz rent richting de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:17

36e minuut.
Kojić is nu in balbezit. Kojić speelt de bal door. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:18

37e minuut.
Czwakiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwakiel passt de bal in één keer door. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg. Kusz kopt de bal weg. Zsíros speelt de bal door. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Kojić met een sublieme pass. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:19

43e minuut.
Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă speelt de bal door. Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:20

44e minuut.
Inworp. Nilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kojić met een sublieme pass. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:21

45e minuut.
Donyushkin met een sublieme pass. Kojić speelt de bal door. Klungelig pakt Kusz de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 96%, Wiara LechaII 4%.
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:22

46e minuut.
Daar is Czwakiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwakiel speelt de bal door. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:23

49e minuut.
Mitroiu passt de bal met de wreef. Zsíros speelt de bal door. Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:24

50e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Kojić rent richting de bal. Kojić probeert naar een medespeler te passen. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Zsíros kopt de bal weg. Kusz rent richting de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ruiz Díaz speelt de bal door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojić speelt de bal door. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:25

54e minuut.
Nilă met de inworp. Kojić is nu in balbezit. Kojić passt de bal in één keer door. Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Kusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Nilă probeert naar een medespeler te passen. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:26

56e minuut.
Cacciavillani geeft een lange en hoge pass. Nilă kopt de bal weg. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:27

58e minuut.
Donyushkin geeft een hoge lob. Nilă met een sublieme pass. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:28

59e minuut.
Kojić is nu in balbezit. Kojić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kusz de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:29

60e minuut.
Daar is Donyushkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donyushkin met een sublieme pass. Kojić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kusz de bal. Kusz schiet op doel. Donyushkin bokst de bal weg. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:30

63e minuut.
Nilă passt de bal in één keer door. Kojić rent richting de bal. Kojić passt de bal met de wreef. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Nilă met een sublieme pass. Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Kusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:31

65e minuut.
Nilă met de inworp. Kojić speelt de bal door. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:32

66e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Kojić speelt de bal door. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:33

68e minuut.
Nilă met een snelle inworp. Daar is Kojić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojić met een sublieme pass. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel. Paal! Zsíros is nu in balbezit. Zsíros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kojić kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donyushkin met een snelle inworp. Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Kusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:34

72e minuut.
Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz probeert naar een medespeler te passen. Zsíros rent richting de bal. Zsíros draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:35

74e minuut.
Kojić is nu in balbezit. Kojić met een sublieme pass. Kusz rent richting de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:36

74e minuut.
Wojtowicz speelt de bal door. Donyushkin is nu in balbezit. Donyushkin geeft een lange en hoge pass. Zsíros rent richting de bal. Zsíros haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zsíros neemt de hoekschop. Kojić kopt de bal weg. Kojić probeert naar een medespeler te passen. Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Kusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:37

78e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Kojić met een sublieme pass. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:38

80e minuut.
Nilă met de inworp. Kojić met een sublieme pass. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:39

81e minuut.
Czwakiel probeert naar een medespeler te passen. Kojić met een sublieme pass. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:40

82e minuut.
Inworp. Nilă met een snelle inworp. Kojić met een sublieme pass. Zsíros bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsíros schiet op doel. Paal! Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Kojić is nu in balbezit. Kojić probeert naar een medespeler te passen. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Doeltrap. Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Zsíros kopt de bal weg. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ... Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Klungelig pakt Nilă de bal. Kojić rent richting de bal. Kojić probeert naar een medespeler te passen. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nilă rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Laden ... Strafschop! Laden krijgt een gele kaart. Nilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Kusz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:41

87e minuut.
Wojtowicz met een sublieme pass. Donyushkin is nu in balbezit. Donyushkin geeft de bal voor. Kusz probeert de bal met de borst te controleren. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 93%, Wiara LechaII 7%.
Japanese Futbol - Wiara LechaII 0:41