Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeBest Team PPM Katowice
Def-Wing Tactiek off
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
67.6 gemiddelde waardering 58
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - PPM Katowice 1:0

13e minuut.
Wyżykowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bafia de bal. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng schiet op doel. Vobora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - PPM Katowice 2:0

17e minuut.
Domecki met een sublieme pass. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata geeft een hoge lob. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol draait met de bal, schiet en ... Vobora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Pierola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoi onderschept slim de pass. Matysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol rent richting de bal. Filantropol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - PPM Katowice 3:0

34e minuut.
Croonenburg geeft een hoge lob. Báez is nu in balbezit. Kuziński rent richting de bal. Kuziński schiet op doel. Weissflog werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - PPM Katowice 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeBest Team 45%, PPM Katowice 55%.
DeBest Team - PPM Katowice 3:1

51e minuut.
Daar is Tuấn Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Alarcón met een snelle inworp. Reinard met een sublieme pass. Kuziński is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pierola speelt de bal door. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski passt de bal zonder na te denken. Filantropol rent richting de bal. Filantropol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - PPM Katowice 4:1

56e minuut.
Pierola passt de bal in één keer door. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski geeft de bal voor. Filantropol springt en kopt de bal. Vobora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - PPM Katowice 5:1

57e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft de bal voor. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - PPM Katowice 6:1

67e minuut.
Báez is nu in balbezit. Báez probeert naar een medespeler te passen. Gogoi speelt de bal door. Kuziński rent richting de bal. Kuziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - PPM Katowice 6:2

70e minuut.
Klungelig pakt Sławoszewski de bal. Matysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski geeft een lange en hoge pass. Filantropol krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Sławoszewski speelt de bal door. Matysek rent richting de bal. Matysek geeft de bal voor. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Moţatu geeft een lange en hoge pass. Bafia kopt de bal weg. Báez speelt de bal door. Kuziński rent richting de bal. Kuziński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Alarcón kopt de bal weg. Daar is Bafia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Domecki speelt de bal door. Zaghi geeft een hoge lob. Tkaczuk is nu in balbezit. La Ling verovert de bal door een tackle van achteren. La Ling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sławoszewski speelt de bal door. Pierola is nu in balbezit. Pierola geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng schiet op doel. Vobora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeBest Team 35%, PPM Katowice 65%.
DeBest Team - PPM Katowice 6:2