Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biała Tuchów KS Bielawianka-Bielawa
7001_triangle Tactiek bks
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
64.7 gemiddelde waardering 65.4
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen formidabel


10e minuut.
Kuranty rent richting de bal. Kuranty geeft een hoge lob. Brzeszczyński rent richting de bal. Brzeszczyński geeft de bal voor. Podstawek springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Bukvić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pürg met een snelle inworp. Sauda is nu in balbezit. Sauda geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Güney controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brzeszczyński. Güney raakt geblesseerd tijdens het duel. Tucaković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nadal kopt de bal weg. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balul is nu in balbezit. Balul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sauda verovert de bal door een tackle van achteren. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković begaat een overtreding. Tucaković krijgt een gele kaart.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez Figaredo komt het veld opgelopen. Landázuri komt het veld opgelopen. Favacchio komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Bukvić geeft een lange en hoge pass. Balul heeft problemen om de bal te vangen. Huybrechts geeft de bal voor. Favacchio rent richting de bal. Favacchio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Nadal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Şuteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şuteu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balul rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - KS Bielawianka-Bielawa 0:1

31e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nadal de bal. Nadal geeft een lange en hoge pass. Balul springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Marañón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balul is nu in balbezit. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Şuteu probeert naar een medespeler te passen. Nadal is nu in balbezit. Nadal geeft een hoge lob. Balul maakt een snoekduik en kopt de bal. Fochesato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - KS Bielawianka-Bielawa 0:2

42e minuut.
Landázuri passt de bal in één keer door. Favacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Favacchio onderschept slim de pass. Favacchio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Figaredo verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Figaredo probeert naar een medespeler te passen. Landázuri is nu in balbezit. Landázuri geeft een hoge lob. Rabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 42%, KS Bielawianka-Bielawa 58%.
FC Biała Tuchów - KS Bielawianka-Bielawa 0:2

47e minuut.
Barco heeft problemen om de bal te vangen. Favacchio is nu in balbezit. Michaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Favacchio onderschept slim de pass. Favacchio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Inworp. Landázuri met de inworp. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Figaredo onderschept slim de pass. Álvarez Figaredo geeft de bal voor. Rabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Favacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Favacchio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - KS Bielawianka-Bielawa 1:2

50e minuut.
Landázuri geeft een hoge lob. Daar is Kuranty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podstawek rent richting de bal. Podstawek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Álvarez Figaredo geeft een lange en hoge pass. Podstawek heeft problemen om de bal te vangen. Favacchio rent richting de bal. Favacchio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Biała Tuchów - KS Bielawianka-Bielawa 2:2

52e minuut.
Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda probeert naar een medespeler te passen. Landázuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Landázuri geeft een lange en hoge pass. Podstawek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Błoch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Landázuri heeft problemen om de bal te vangen. Landázuri passt de bal in één keer door. Favacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Favacchio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negro komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Güney passt de bal in één keer door. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković geeft een hoge lob. Balul rent richting de bal. Balul haalt uit met een fantastische trap. Fochesato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Bukvić geeft een lange en hoge pass. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nadal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balul maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón passt de bal met de wreef. Sauda speelt de bal door. Negro bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - KS Bielawianka-Bielawa 3:2

81e minuut.
Barco is nu in balbezit. Sauda onderschept slim de pass. Sauda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Favacchio de bal. Favacchio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Huybrechts geeft een lange en hoge pass. Landázuri is nu in balbezit. Barco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 38%, KS Bielawianka-Bielawa 62%.
FC Biała Tuchów - KS Bielawianka-Bielawa 3:2