Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: FC Lubiana Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 31779
FC Lubiana Łask Panthers
433n Tactiek b
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 47
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 61.7
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Khan heeft problemen om de bal te vangen. Khan geeft de bal voor. Hueico kopt de bal weg. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Khan passt de bal met de wreef. Boldescu rent richting de bal. Boldescu passt de bal met de wreef. Yakovlev rent richting de bal. Yakovlev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Żmijewski trapt de bal weg. Khan kopt de bal weg. Yakovlev rent richting de bal. Yakovlev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:1

11e minuut.
Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk met een sublieme pass. Hueico is nu in balbezit. Hueico geeft een hoge lob. Borsuk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Van de Gehuchte is nu in balbezit. Van de Gehuchte passt de bal zonder na te denken. Daar is Hueico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hueico geeft de bal voor. Borsuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Yakovlev is nu in balbezit. Ruszczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Yakovlev raakt geblesseerd tijdens het duel. Boldescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yakovlev maakt een snoekduik en kopt de bal. Szweda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu met een sublieme pass. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:2

20e minuut.
Boldescu kopt de bal weg. Daar is Yakovlev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaiszewski is nu in balbezit. Yakovlev onderschept slim de pass. Yakovlev draait met de bal, schiet en ... Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Hueico geeft een hoge lob. Yakovlev kopt de bal weg. Connolly is nu in balbezit. Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:3

21e minuut.
Garrido met een sublieme pass. Gold bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev onderschept slim de pass. Daar is Borsuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Boldescu passt de bal in één keer door. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan geeft de bal voor. Yakovlev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:4

29e minuut.
Khan met een snelle inworp. Hueico geeft een lange en hoge pass. Daar is Vlieberghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakovlev rent richting de bal. Yakovlev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Khan kopt de bal weg. Hueico controleert de bal met de borst. Hueico speelt de bal door. Borsuk rent richting de bal. Borsuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Yakovlev heeft problemen om de bal te vangen. Ruszczyk is nu in balbezit. Yakovlev begaat een overtreding. Yakovlev krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Hueico de bal. Hueico geeft de bal voor. Klungelig pakt Yakovlev de bal. Borsuk rent richting de bal. Borsuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Hueico bereikt de bal nog maar net als eerste. Hueico geeft een lange en hoge pass. Borsuk rent richting de bal. Borsuk schiet op doel. Szweda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:5

37e minuut.
Borsuk kan de bal niet met de borst controleren. Connolly rent richting de bal. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk schiet op doel. Szweda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:6

39e minuut.
Khan probeert naar een medespeler te passen. Hueico bereikt de bal nog maar net als eerste. Hueico passt de bal zonder na te denken. Daar is Borsuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsuk draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Việt Dũng speelt de bal door. Yakovlev is nu in balbezit. Vlieberghe onderschept slim de pass. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Boldescu probeert naar een medespeler te passen. Yakovlev rent richting de bal. Yakovlev passt de bal in één keer door. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Borsuk met een sublieme pass. Hueico heeft problemen om de bal te vangen. Hueico passt de bal met de wreef. Khan rent richting de bal. Khan geeft een lange en hoge pass. Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yakovlev is nu in balbezit. Yakovlev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khan rent richting de bal. Khan geeft de bal voor. Yakovlev springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 78%, Łask Panthers 22%.
FC Lubiana - Łask Panthers 0:6

46e minuut.
Khan speelt de bal door. Borsuk is nu in balbezit. Ruszczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruszczyk krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Boldescu passt de bal zonder na te denken. Yakovlev rent richting de bal. Yakovlev probeert naar een medespeler te passen. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szweda speelt de bal door. Boldescu kopt de bal weg. Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:7

49e minuut.
Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk passt de bal met de wreef. Hueico heeft problemen om de bal te vangen. Hueico geeft een lange en hoge pass. Borsuk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Boldescu met een sublieme pass. Hueico rent richting de bal. Hueico geeft een lange en hoge pass. Borsuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:8

57e minuut.
Boldescu geeft een hoge lob. Hueico kopt de bal weg. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk geeft een lange en hoge pass. Szweda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:9

62e minuut.
Borsuk passt de bal in één keer door. Daar is Hueico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hueico geeft de bal voor. Borsuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:10

64e minuut.
Boldescu geeft een hoge lob. Hueico probeert de bal met de borst te controleren. Hueico met een sublieme pass. Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk passt de bal in één keer door. Yakovlev is nu in balbezit. Yakovlev schiet op doel. Szweda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Yakovlev rent richting de bal. Yakovlev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:11

70e minuut.
Doreski kan de bal niet met de borst controleren. Khan met een sublieme pass. Hueico rent richting de bal. Hueico geeft een hoge lob. Borsuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Yakovlev rent richting de bal. Yakovlev passt de bal zonder na te denken. Hueico is nu in balbezit. Hueico geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Connolly de bal. Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yakovlev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:12

77e minuut.
Hueico bereikt de bal nog maar net als eerste. Hueico passt de bal in één keer door. Yakovlev is nu in balbezit. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Vlieberghe kopt de bal weg. Boldescu rent richting de bal. Boldescu passt de bal met de wreef. Yakovlev geeft een hoge lob. Borsuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:13

85e minuut.
Boldescu kopt de bal weg. Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev passt de bal zonder na te denken. Borsuk rent richting de bal. Borsuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Beltrão geeft een lange en hoge pass. Hueico bereikt de bal nog maar net als eerste. Hueico passt de bal met de wreef. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hueico speelt de bal door. Vlieberghe rent richting de bal. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk draait met de bal, schiet en ... Szweda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:14

88e minuut.
Gold bereikt de bal nog maar net als eerste. Gold met een sublieme pass. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev rent richting de bal. Yakovlev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Żmijewski de bal. Yakovlev is nu in balbezit. Yakovlev geeft een hoge lob. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Łask Panthers 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 79%, Łask Panthers 21%.
FC Lubiana - Łask Panthers 0:15