Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pride Troopers FC Lubiana
WariiaT@ Tactiek 433n
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
56 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
67.9 gemiddelde waardering 34
wonderbaarlijk Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Rewaj is nu in balbezit. Rewaj geeft een hoge lob. Cabrerizo kopt de bal weg. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 1:0

4e minuut.
Turchetto passt de bal in één keer door. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo passt de bal in één keer door. Vlieberghe onderschept slim de pass. Szweda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 2:0

6e minuut.
Turchetto geeft een lange en hoge pass. Connolly rent richting de bal. Soboń onderschept slim de pass. Soboń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 3:0

8e minuut.
Turchetto rent richting de bal. Turchetto passt de bal in één keer door. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 4:0

11e minuut.
Garrido probeert de bal aan de voet te houden. Boricov kopt de bal weg. Štimac is nu in balbezit. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czorny kopt de bal weg. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap. Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Valenza passt de bal in één keer door. Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boricov passt de bal zonder na te denken. Turchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Heimoz probeert naar een medespeler te passen. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe is nu in balbezit. Cabrerizo onderschept slim de pass. Cabrerizo schiet op doel. Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Łazicki rent richting de bal. Boricov onderschept slim de pass. Boricov passt de bal met de wreef. Soboń rent richting de bal. Soboń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Oliveros is nu in balbezit. Valenza onderschept slim de pass. Valenza geeft de bal voor. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Heimoz speelt de bal door. Daar is Boricov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boricov geeft de bal voor. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 5:0

25e minuut.
Oliveros passt de bal met de wreef. Łazicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazicki passt de bal met de wreef. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo schiet op doel. Szweda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turchetto neemt de hoekschop. Soboń springt en kopt de bal. Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Suchocki passt de bal in één keer door. Daar is Turchetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turchetto speelt de bal door. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 6:0

33e minuut.
Soboń is nu in balbezit. Connolly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soboń raakt geblesseerd tijdens het duel. Turchetto komt bij de bal en schiet. Szweda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 7:0

36e minuut.
Czorny geeft de bal voor. Inworp. Boricov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Soboń de bal. Soboń draait met de bal, schiet en ... Szweda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Turchetto speelt de bal door. Cabrerizo heeft problemen om de bal te vangen. Turchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto geeft een lange en hoge pass. Štimac maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Turchetto kopt de bal weg. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo passt de bal in één keer door. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Connolly heeft problemen om de bal te vangen. Soboń rent richting de bal. Soboń schiet op doel. Szweda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Turchetto rent richting de bal. Turchetto geeft de bal voor. Daar is Vlieberghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Szweda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Boricov heeft problemen om de bal te vangen. Boricov passt de bal zonder na te denken. Turchetto is nu in balbezit. Turchetto geeft de bal voor. Štimac springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pride Troopers 13%, FC Lubiana 87%.
Pride Troopers - FC Lubiana 7:0

49e minuut.
Connolly geeft een lange en hoge pass. Boricov is nu in balbezit. Boricov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Soboń de bal. Soboń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Turchetto probeert naar een medespeler te passen. Boricov heeft problemen om de bal te vangen. Boricov passt de bal in één keer door. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Szweda probeert naar een medespeler te passen. Satılmaz rent richting de bal. Satılmaz geeft een hoge lob. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Valenza passt de bal in één keer door. Boricov rent richting de bal. Boricov passt de bal zonder na te denken. Soboń is nu in balbezit. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Paal! Szweda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Rewaj onderschept slim de pass. Rewaj geeft een hoge lob. Cabrerizo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Soboń de bal onder controle te krijgen. Soboń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 8:0

56e minuut.
Szweda speelt de bal door. Suchocki kopt de bal weg. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto geeft de bal voor. Štimac maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Turchetto heeft problemen om de bal te vangen. Turchetto geeft een lange en hoge pass. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Szweda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 9:0

59e minuut.
Štimac is nu in balbezit. Štimac speelt de bal door. Turchetto probeert naar een medespeler te passen. Boricov rent richting de bal. Boricov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Czorny geeft de bal voor. Suchocki probeert naar een medespeler te passen. Turchetto rent richting de bal. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel. Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Turchetto rent richting de bal. Turchetto passt de bal zonder na te denken. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrerizo schiet op doel. Szweda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Connolly kopt de bal weg. Daar is Łazicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boricov speelt de bal door. Soboń is nu in balbezit. Soboń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Turchetto rent richting de bal. Turchetto geeft een lange en hoge pass. Štimac kopt de bal weg. Daar is Soboń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soboń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Garrido kopt de bal weg. Valenza is nu in balbezit. Valenza geeft een hoge lob. Štimac kopt de bal weg. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szweda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 10:0

74e minuut.
Boricov probeert naar een medespeler te passen. Valenza met een sublieme pass. Turchetto probeert naar een medespeler te passen. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel. Szweda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 11:0

77e minuut.
Boricov passt de bal in één keer door. Soboń is nu in balbezit. Soboń passt de bal met de wreef. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly onderschept slim de pass. Soboń is nu in balbezit. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Szweda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 12:0

79e minuut.
Soboń is nu in balbezit. Soboń passt de bal in één keer door. Daar is Štimac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štimac draait met de bal, schiet en ... Szweda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 13:0

80e minuut.
Boricov passt de bal in één keer door. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń passt de bal met de wreef. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ruszczyk rent richting de bal. Turchetto verovert de bal door een tackle van achteren. Turchetto speelt de bal door. Daar is Cabrerizo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrerizo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Heimoz is nu in balbezit. Heimoz probeert naar een medespeler te passen. Soboń heeft problemen om de bal te vangen. Soboń schiet op doel. Szweda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 14:0

85e minuut.
Turchetto heeft problemen om de bal te vangen. Turchetto passt de bal zonder na te denken. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szweda trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Suchocki de bal. Suchocki passt de bal in één keer door. Turchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Turchetto passt de bal in één keer door. Štimac heeft problemen om de bal te vangen. Štimac passt de bal met de wreef. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 15:0

89e minuut.
Štimac heeft problemen om de bal te vangen. Štimac geeft een lange en hoge pass. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Lubiana 16:0

89e minuut.
Oliveros passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boricov met een snelle inworp. Soboń heeft problemen om de bal te vangen. Soboń met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pride Troopers 8%, FC Lubiana 92%.
Pride Troopers - FC Lubiana 16:0