Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pride Troopers FC Biała Tuchów
WariiaT@ Tactiek 7010_frugo_ax
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
73.2 gemiddelde waardering 65.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Turchetto geeft een lange en hoge pass. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gromczak krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Błoch onderschept slim de pass. Błoch geeft de bal voor. Heimoz kopt de bal weg. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Fochesato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Álvarez Figaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto is nu in balbezit. Turchetto speelt de bal door. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turchetto zal de hoekschop nemen. Štimac maakt een snoekduik en kopt de bal. Fochesato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Satılmaz is nu in balbezit. Satılmaz passt de bal zonder na te denken. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda draait met de bal, schiet en ... Näther werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Biała Tuchów 0:1

34e minuut.
Kassem met een sublieme pass. Heimoz is nu in balbezit. Landázuri onderschept slim de pass. Landázuri geeft een hoge lob. Favacchio maakt een snoekduik en kopt de bal. Näther kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek draait met de bal, schiet en ... Näther probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Soboń onderschept slim de pass. Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń verovert de bal door een tackle van achteren. Soboń draait met de bal, schiet en ... Fochesato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pride Troopers - FC Biała Tuchów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pride Troopers 39%, FC Biała Tuchów 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pride Troopers - FC Biała Tuchów 1:1

46e minuut.
Turchetto met de inworp. Heimoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Álvarez Figaredo zijn tegenspeler op de grond. Heimoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turchetto komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Turchetto rent richting de bal. Turchetto passt de bal met de wreef. Štimac rent richting de bal. Soboń rent richting de bal. Soboń draait met de bal, schiet en ... Fochesato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Heimoz rent richting de bal. Huybrechts geeft een lange en hoge pass. Rewaj rent richting de bal. Podstawek onderschept slim de pass. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Favacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Favacchio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - FC Biała Tuchów 1:2

51e minuut.
Negro komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Favacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Satılmaz. Favacchio raakt geblesseerd tijdens het duel. Sauda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Favacchio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Negro stond buitenspel. Petković komt het veld opgelopen. Malicki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Álvarez Figaredo geeft een hoge lob. Negro kopt de bal weg. Suchocki probeert de bal aan de voet te houden. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Petković onderschept slim de pass. Turchetto rent richting de bal. Turchetto passt de bal in één keer door. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Soboń controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brzeszczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pride Troopers 43%, FC Biała Tuchów 57%.
Pride Troopers - FC Biała Tuchów 1:2