Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boscy Footbolowcy Lacoste Poznań
5dd2dmw2a Tactiek robert bok L
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
72.5 gemiddelde waardering 66.5
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Benaset neemt vlug de vrije trap. Bagaziński kopt de bal weg. Subev kan de bal niet met de borst controleren. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal haalt uit met een fantastische trap. Kolombini bokst de bal weg.

8e minuut.
Zurbano kopt de bal weg. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński passt de bal zonder na te denken. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal haalt uit met een fantastische trap. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marača neemt de hoekschop. Bagaziński maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kahrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado onderschept slim de pass. Rivalta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machado raakt geblesseerd tijdens het duel. Machado komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Marača rent richting de bal. Marača passt de bal in één keer door. Wostal rent richting de bal. Wostal haalt uit met een fantastische trap. Kolombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - Lacoste Poznań 0:1

25e minuut.
Kahrau onderschept slim de pass. Kahrau geeft de bal voor. Wostal kopt de bal weg. Bagaziński controleert de bal met de borst. Bagaziński schiet op doel. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Marača passt de bal met de wreef. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev onderschept slim de pass. Wostal is nu in balbezit. Wostal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Marača bereikt de bal nog maar net als eerste. Marača geeft de bal voor. Zurbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbano geeft de bal voor. Wostal springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
MacNeill verovert de bal door een tackle van achteren. MacNeill probeert naar een medespeler te passen. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Machado springt en kopt de bal. Benaset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Marača bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski begaat een overtreding. Marača raakt geblesseerd tijdens het duel. Drzyzga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Märzendorfer geeft een hoge lob. Machado kopt de bal weg. Zarov is nu in balbezit. Benaset bokst de bal weg. Zarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boscy Footbolowcy - Lacoste Poznań 1:1

44e minuut.
Kolombini met een sublieme pass. Zarov kopt de bal weg. Klungelig pakt Drzyzga de bal. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 46%, Lacoste Poznań 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boscy Footbolowcy - Lacoste Poznań 1:1

50e minuut.
Drahoš probeert naar een medespeler te passen. Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu geeft een hoge lob. Machado maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Kahrau de bal. Benaset verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zarov rent richting de bal. Zarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - Lacoste Poznań 2:1

60e minuut.
Rivalta passt de bal zonder na te denken. Märzendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Märzendorfer geeft een hoge lob. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado draait met de bal, schiet en ... Benaset probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bagaziński kopt de bal weg. Daar is Wostal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marača rent richting de bal. Marača haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Potocki geeft de bal voor. Zurbano is nu in balbezit. Zurbano geeft de bal voor. Wostal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boscy Footbolowcy - Lacoste Poznań 2:2

71e minuut.
Rivalta met een sublieme pass. Zurbano rent richting de bal. Zurbano passt de bal zonder na te denken. Bagaziński heeft problemen om de bal te vangen. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu geeft de bal voor. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - Lacoste Poznań 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 39%, Lacoste Poznań 61%.
Boscy Footbolowcy - Lacoste Poznań 3:2