Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Stoki baroni
lecimy Tactiek 5-2-1-2
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
73.2 gemiddelde waardering 67.8
formidable Schieten formidable
incredible Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
Hrnčár geeft de bal voor. Sielicki is nu in balbezit. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki onderschept slim de pass. Sielicki haalt uit met een fantastische trap. Gambicorti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Lətifov met een snelle inworp. Toporek is nu in balbezit. Toporek geeft de bal voor. Witczak springt en kopt de bal. Gambicorti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Stoki - baroni 0:1

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Toporek stond buitenspel. Damiano komt het veld opgelopen. Pinter komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Servetli passt de bal zonder na te denken. Prodan rent richting de bal. Klungelig pakt Prodan de bal. Prodan geeft de bal voor. Cincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła Stoki - baroni 1:1

35e minuut.
Servetli speelt de bal door. Toporek geeft de bal voor. Witczak krijgt zijn hoofd ertegen. MacCrain onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Stoki 45%, baroni 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisła Stoki - baroni 1:1

46e minuut.
Wichert komt het veld opgelopen. Zulueta komt het veld opgelopen. Lin komt het veld opgelopen. Szalai komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan passt de bal in één keer door. Biggioggero rent richting de bal. Servetli onderschept slim de pass. Servetli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gambicorti geeft een hoge lob. Prodan rent richting de bal. Prodan met een sublieme pass. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc schiet op doel. Peladeiro bokst de bal weg.

67e minuut.
Szalai passt de bal met de wreef. Wichert is nu in balbezit. Wichert schiet op doel. Sibik probeert de bal aan de voet te houden. Gambicorti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Drăgănescu passt de bal met de wreef. Biggioggero rent richting de bal. Zulueta begaat een overtreding. Zulueta krijgt een gele kaart. Biggioggero raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Busuioc rent richting de bal. Busuioc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Servetli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boldurescu. Servetli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drăgănescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zulueta krijgt zijn hoofd ertegen. Peladeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Stoki - baroni 2:1

78e minuut.
Doncu geeft een lange en hoge pass. Daar is Boldurescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc draait met de bal, schiet en ... Peladeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Stoki - baroni 3:1

80e minuut.
Damiano is nu in balbezit. Damiano geeft de bal voor. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin onderschept slim de pass. Lin draait met de bal, schiet en ... Gambicorti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Stoki 43%, baroni 57%.
Wisła Stoki - baroni 3:1