Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: ROSSONERI Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 29080
ROSSONERI Nic szczególnego
Makita Tactiek 532???
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
66.6 gemiddelde waardering 70.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Imschoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschoot speelt de bal door. Skar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skar schiet op doel. Abraldes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - Nic szczególnego 0:1

13e minuut.
Abram kopt de bal weg. Hass bereikt de bal nog maar net als eerste. Hass passt de bal in één keer door. Züscher rent richting de bal. Züscher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Abram bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abram is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caroly zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abram bereikt de bal nog maar net als eerste. Abram schiet op doel. Junkerich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROSSONERI - Nic szczególnego 1:1

18e minuut.
Bouquet passt de bal zonder na te denken. Poncia bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncia passt de bal zonder na te denken. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sisyaev met een sublieme pass. Creţu is nu in balbezit. Creţu passt de bal in één keer door. Skar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skar schiet op doel. Abraldes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROSSONERI 51%, Nic szczególnego 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROSSONERI - Nic szczególnego 1:1

61e minuut.
Creţu passt de bal met de wreef. Bandach rent richting de bal. Met opzet legt Worrall zijn tegenspeler op de grond. Worrall krijgt een gele kaart. Bandach wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Daar is Hass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hass passt de bal met de wreef. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - Nic szczególnego 2:1

66e minuut.
Skar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gładysiewicz. Skar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mlejnek met een snel genomen vrije trap. Skar maakt een snoekduik en kopt de bal. Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Hass bereikt de bal nog maar net als eerste. Hass passt de bal met de wreef. Abram rent richting de bal. Abram schiet op doel. Junkerich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - Nic szczególnego 3:1

71e minuut.
Nápoli is nu in balbezit. Nápoli geeft een lange en hoge pass. Gładysiewicz rent richting de bal. Skar onderschept slim de pass. Skar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Creţu speelt de bal door. Klungelig pakt Bandach de bal. Bandach geeft een lange en hoge pass. Skar is nu in balbezit. Skar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Abraldes niet meer kan verder spelen. Filipiak komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Imschoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschoot passt de bal zonder na te denken. Skar rent richting de bal. Skar haalt uit met een fantastische trap. Filipiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - Nic szczególnego 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROSSONERI 48%, Nic szczególnego 52%.
ROSSONERI - Nic szczególnego 3:2