Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Orange Bowl
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 37734
KP MARTINI Kiepski Team
k4 Tactiek bee
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
64.6 gemiddelde waardering 65.1
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Pereira onderschept slim de pass. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Rabello rent richting de bal. Rabello geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Rabello passt de bal met de wreef. Daar is Brizuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záveský is nu in balbezit. Záveský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Kiepski Team 0:1

13e minuut.
Gajownik met een sublieme pass. Batjanas geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ... Consuegra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP MARTINI - Kiepski Team 1:1

20e minuut.
Batjanas rent richting de bal. Batjanas passt de bal in één keer door. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. Consuegra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fernández rent richting de bal. Fernández geeft de bal voor. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek haalt uit met een fantastische trap. Mangion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Kiepski Team 1:2

31e minuut.
Batjanas passt de bal in één keer door. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik speelt de bal door. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Purcărea met een snelle inworp. Zarzeczny met een sublieme pass. Gajownik met een sublieme pass. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. Consuegra bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Pacielli passt de bal in één keer door. Purcărea is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Purcărea neemt de hoekschop. Lazzarini probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 38%, Kiepski Team 62%.
KP MARTINI - Kiepski Team 1:2

46e minuut.
Granat komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Purcărea is nu in balbezit. Purcărea geeft de bal voor. Küloğlu is nu in balbezit. Tuấn Khanh onderschept slim de pass. Tuấn Khanh schiet op doel. Consuegra bokst de bal weg.

52e minuut.
Fernández speelt de bal door. Daar is Rabello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabello passt de bal in één keer door. Záveský is nu in balbezit. Záveský schiet op doel. Mangion bokst de bal weg.

59e minuut.
Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kucfir met een sublieme pass. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh passt de bal met de wreef. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP MARTINI - Kiepski Team 2:2

69e minuut.
Bojan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štefeček komt het veld opgelopen. Ocampo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pacielli zijn tegenspeler op de grond. Pacielli krijgt een gele kaart. Rabello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rabello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mruczek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Küloğlu is nu in balbezit. Bojan maakt een afschuwelijke overtreding. Bojan krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Pacielli passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bojan de bal onder controle te krijgen. Lazzarini is nu in balbezit. Zarzeczny verovert de bal door een tackle van achteren. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap. Consuegra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bojan is nu in balbezit. Bojan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 32%, Kiepski Team 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP MARTINI - Kiepski Team 2:2