Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Arena Zabrze
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 38172
Bergman Hindenburg LKS Bronki Lolki
A Tactiek 7Modrić L
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 2
73.5 gemiddelde waardering 65.2
formidable Schieten excellent
incredible Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


3e minuut.
Sopârlă passt de bal in één keer door. Pastrana heeft problemen om de bal te vangen. Oikarainen maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Oikarainen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oikarainen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Fierbânţeanu kopt de bal weg. Pastrana is nu in balbezit. Pastrana passt de bal zonder na te denken. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Uzelli verovert de bal door een tackle van achteren. Chasqueira is nu in balbezit. Uzelli is nu in balbezit. Uzelli haalt uit met een fantastische trap. Derman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - LKS Bronki Lolki 1:0

17e minuut.
Fierbânţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoletto rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sopârlă zal de hoekschop nemen. Grigoletto springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Chałbiński probeert naar een medespeler te passen. Ferenc met een sublieme pass. Ðogo rent richting de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Derman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - LKS Bronki Lolki 2:0

23e minuut.
Ferenc is nu in balbezit. Ferenc speelt de bal door. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo schiet op doel. Derman probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - LKS Bronki Lolki 3:0

28e minuut.
Chasqueira neemt vlug de vrije trap. Daar is Pastrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastrana probeert naar een medespeler te passen. Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel. Beretovac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ferenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenc probeert naar een medespeler te passen. Uzelli is nu in balbezit. Uzelli geeft een hoge lob. Csörgő krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Derman trapt de bal weg. Patraulea rent richting de bal. Thái Sơn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thái Sơn is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 46%, LKS Bronki Lolki 54%.
Bergman Hindenburg - LKS Bronki Lolki 3:0

48e minuut.
Muczek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ferenc kan de bal niet met de borst controleren. Ferenc probeert naar een medespeler te passen. Uzelli is nu in balbezit. Uzelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Chasqueira passt de bal in één keer door. Odrwąż rent richting de bal. Csörgő onderschept slim de pass. Csörgő haalt uit met een fantastische trap. Derman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - LKS Bronki Lolki 4:0

56e minuut.
Uzelli passt de bal met de wreef. Ferenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gyurkovits krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Chałbiński speelt de bal door. Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chasqueira. Chasqueira krijgt een gele kaart. Patraulea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kusiak komt het veld opgelopen. Uzelli met een snel genomen vrije trap. Ðogo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - LKS Bronki Lolki 5:0

61e minuut.
Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea probeert naar een medespeler te passen. Uzelli speelt de bal door. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Patraulea met een sublieme pass. Uzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli passt de bal in één keer door. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chasqueira neemt vlug de vrije trap. Kubica is nu in balbezit. Muczek is nu in balbezit. Kubica is nu in balbezit. Kubica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ferenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Csörgő de bal. Uzelli geeft een hoge lob. Ðogo maakt een snoekduik en kopt de bal. Derman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pastrana geeft een lange en hoge pass. Chałbiński verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pastrana zal de hoekschop nemen. Kubica krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto schiet op doel. Beretovac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - LKS Bronki Lolki 5:1

86e minuut.
Odrwąż rent richting de bal. Csörgő begaat een overtreding. Odrwąż is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Odrwąż zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kubica rent richting de bal. Kubica probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Chasqueira geeft een lange en hoge pass. Pastrana is nu in balbezit. Pastrana geeft een hoge lob. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 38%, LKS Bronki Lolki 62%.
Bergman Hindenburg - LKS Bronki Lolki 5:1