Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Stoki Boscy Footbolowcy
5-3-2 lewy def Tactiek 5dd2dmw2a
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
74.3 gemiddelde waardering 72.5
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


10e minuut.
Gambicorti trapt de bal weg. Prodan is nu in balbezit. Molina begaat een overtreding. Molina krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Palimąka is nu in balbezit. Palimąka passt de bal zonder na te denken. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Stoki - Boscy Footbolowcy 0:1

12e minuut.
Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu geeft een lange en hoge pass. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc draait met de bal, schiet en ... Kolombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła Stoki - Boscy Footbolowcy 1:1

19e minuut.
Tokuç passt de bal in één keer door. MacCrain heeft problemen om de bal te vangen. MacCrain passt de bal met de wreef. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc haalt uit met een fantastische trap. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prodan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Busuioc maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Drăgănescu passt de bal in één keer door. Busuioc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacNeill. Busuioc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drăgănescu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prodan met de inworp. Servetli speelt de bal door. Klungelig pakt Zulueta de bal. Zulueta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Stoki - Boscy Footbolowcy 2:1

41e minuut.
Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zulueta de bal. Zulueta haalt uit met een fantastische trap. Kolombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Stoki - Boscy Footbolowcy 3:1

43e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Stoki - Boscy Footbolowcy 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Stoki 35%, Boscy Footbolowcy 65%.
Wisła Stoki - Boscy Footbolowcy 4:1

46e minuut.
Cincă komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu met een sublieme pass. Cincă is nu in balbezit. Cincă haalt uit met een fantastische trap. Kolombini bokst de bal weg.

56e minuut.
Servetli is nu in balbezit. Servetli met een sublieme pass. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Stoki - Boscy Footbolowcy 5:1

63e minuut.
Cólzera onderschept slim de pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu met een sublieme pass. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Prodan rent richting de bal. Prodan probeert naar een medespeler te passen. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc draait met de bal, schiet en ... Kolombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Stoki - Boscy Footbolowcy 6:1

66e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cişmaşu neemt de hoekschop. Machado krijgt zijn hoofd ertegen. Gambicorti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Drahoš rent richting de bal. Sibik verovert de bal door een tackle van achteren. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... Gambicorti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zarov is nu in balbezit. Tokuç onderschept slim de pass. Tokuç geeft de bal voor. Cincă is nu in balbezit. Cincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Drahoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahoš passt de bal in één keer door. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Stoki - Boscy Footbolowcy 6:2

76e minuut.
Busuioc is nu in balbezit. Cincă rent richting de bal. Busuioc rent richting de bal. Busuioc draait met de bal, schiet en ... Kolombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Stoki 39%, Boscy Footbolowcy 61%.
Wisła Stoki - Boscy Footbolowcy 6:2