Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nic szczególnego tanczacy pikus
532??? Tactiek sun
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
70.1 gemiddelde waardering 68
excellent Schieten excellent
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Calado rent richting de bal. Garracino verovert de bal door een tackle van achteren. Garracino geeft een lange en hoge pass. Skar is nu in balbezit. Skar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Bandach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandach passt de bal zonder na te denken. Skar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skar schiet op doel. Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - tanczacy pikus 1:0

34e minuut.
Klungelig pakt Türkbay de bal. Alpire is nu in balbezit. Türkbay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türkbay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nic szczególnego 48%, tanczacy pikus 52%.
Nic szczególnego - tanczacy pikus 1:0

46e minuut.
Kozicki komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Teke rent richting de bal. Teke speelt de bal door. Kozicki rent richting de bal. Kozicki schiet op doel. Junkerich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nic szczególnego - tanczacy pikus 1:1

61e minuut.
Alpire kopt de bal weg. Imschoot probeert de bal aan de voet te houden. Met opzet legt Wyrzykowski zijn tegenspeler op de grond. Wyrzykowski krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Bernal speelt de bal door. Granel Martínez rent richting de bal. Granel Martínez geeft een lange en hoge pass. Głodkowski is nu in balbezit. Bandach verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bandach is nu in balbezit. Bandach haalt uit met een fantastische trap. Paal! Skar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - tanczacy pikus 2:1

74e minuut.
Galdino Andrade passt de bal in één keer door. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Garracino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kozicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kozicki neemt de penalty, wat een uithaal! Junkerich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wyrzykowski neemt de hoekschop. Mlejnek kopt de bal weg. Teke met een sublieme pass. Daar is Kozicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bochenek geeft een hoge lob. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Garracino begaat een overtreding. Garracino krijgt een gele kaart. Alpire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galdino Andrade zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alpire is nu in balbezit. Alpire haalt uit met een fantastische trap. Junkerich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nic szczególnego - tanczacy pikus 2:2

86e minuut.
Granel Martínez geeft een lange en hoge pass. Skar kopt de bal weg. Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach haalt uit met een fantastische trap. Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - tanczacy pikus 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nic szczególnego 45%, tanczacy pikus 55%.
Nic szczególnego - tanczacy pikus 3:2