Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Bronki Lolki Kiepski Team
8Kenya Tactiek bee
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 65.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Nichifor passt de bal zonder na te denken. Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chasqueira met een sublieme pass. Pastrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Küloğlu zijn tegenspeler op de grond. Küloğlu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereira. Grigoletto raakt geblesseerd tijdens het duel. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Grigoletto wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sopârlă probeert naar een medespeler te passen. Pastrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastrana geeft een hoge lob. Grigoletto krijgt zijn hoofd ertegen. Consuegra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pastrana is nu in balbezit. Pastrana geeft een lange en hoge pass. Kubica kopt de bal weg. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zdyb controleert de bal met de borst. Záveský rent richting de bal. Golin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Záveský raakt geblesseerd tijdens het duel. Záveský legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Derman bokst de bal weg.

27e minuut.
Nichifor probeert naar een medespeler te passen. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Odrwąż zijn tegenspeler op de grond. Odrwąż krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Fernández rent richting de bal. Fernández passt de bal zonder na te denken. Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft een hoge lob. Mruczek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pastrana verovert de bal door een tackle van achteren. Pastrana speelt de bal door. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă geeft een hoge lob. Grigoletto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bronki Lolki - Kiepski Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bronki Lolki 41%, Kiepski Team 59%.
LKS Bronki Lolki - Kiepski Team 1:0

46e minuut.
Rico komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ocampo geeft een lange en hoge pass. Záveský is nu in balbezit. Odrwąż onderschept slim de pass. Mruczek onderschept slim de pass. Mruczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grigoletto kopt de bal weg. Kubica rent richting de bal. Rico schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rico naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft de bal voor. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek haalt uit met een fantastische trap. Derman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Bronki Lolki - Kiepski Team 1:1

62e minuut.
Pavlović komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pastrana passt de bal met de wreef. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă passt de bal met de wreef. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Buitrago speelt de bal door. Kubica speelt de bal door. Lazzarini rent richting de bal. Grigoletto verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Pavlović onderschept slim de pass. Ocampo is nu in balbezit. Fernández is nu in balbezit. Fernández geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mruczek springt en kopt de bal. Derman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bronki Lolki - Kiepski Team 1:2

81e minuut.
Küloğlu is nu in balbezit. Kubica onderschept slim de pass. Kubica passt de bal met de wreef. Grigoletto rent richting de bal. Grigoletto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Chasqueira probeert naar een medespeler te passen. Pastrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastrana passt de bal zonder na te denken. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chasqueira speelt de bal door. Odrwąż heeft problemen om de bal te vangen. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek haalt uit met een fantastische trap. Derman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bronki Lolki - Kiepski Team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bronki Lolki 33%, Kiepski Team 67%.
LKS Bronki Lolki - Kiepski Team 1:3