Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Arena Zabrze
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 58052
Bergman Hindenburg KP MARTINI
A Tactiek k4
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
74.8 gemiddelde waardering 62.9
uitmuntend Schieten zeer goed
wonderbaarlijk Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


1e minuut.
Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea passt de bal in één keer door. Uzelli is nu in balbezit. Uzelli passt de bal in één keer door. Csörgő is nu in balbezit. Štefeček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csörgő rent richting de bal. Csörgő haalt uit met een fantastische trap. Štefeček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Kowalewski met een sublieme pass. Uzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli geeft een hoge lob. Csörgő rent richting de bal. Csörgő haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Inworp. Pacielli met een snelle inworp. Purcărea geeft een hoge lob. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenc geeft de bal voor. Mago is nu in balbezit. Daar is Mago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - KP MARTINI 1:0

35e minuut.
Chałbiński probeert naar een medespeler te passen. Pacielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacielli passt de bal zonder na te denken. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny schiet op doel. Beretovac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuấn Khanh raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zarzeczny neemt zijn aanloop. Beretovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea draait met de bal, schiet en ... Beretovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bergman Hindenburg - KP MARTINI 1:1

40e minuut.
Patraulea geeft een hoge lob. Krohmal` bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago onderschept slim de pass. Mago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - KP MARTINI 2:1

43e minuut.
Pacielli kopt de bal weg. Chałbiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Krohmal` de bal. Mago is nu in balbezit. Mago schiet op doel. Štefeček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 32%, KP MARTINI 68%.
Bergman Hindenburg - KP MARTINI 2:1

50e minuut.
Klungelig pakt Fierbânţeanu de bal. Zarzeczny kopt de bal weg. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea geeft een hoge lob. Tuấn Khanh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Krohmal` probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ferenc zal de hoekschop nemen. Mago krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Alderighi probeert naar een medespeler te passen. Gajownik is nu in balbezit. Gajownik passt de bal met de wreef. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bergman Hindenburg - KP MARTINI 2:2

67e minuut.
Brizuela passt de bal met de wreef. Uzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli met een sublieme pass. Mago is nu in balbezit. Mago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherea komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mago rent richting de bal. Krohmal` verovert de bal door een tackle van achteren. Krohmal` probeert naar een medespeler te passen. Patraulea rent richting de bal. Patraulea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea passt de bal met de wreef. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 39%, KP MARTINI 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bergman Hindenburg - KP MARTINI 2:2