Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lacoste Poznań Wisła Stoki
robert bok L Tactiek 5-3-2 lewy def
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
10 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
65.2 gemiddelde waardering 74.3
formidable Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Bagaziński met een sublieme pass. Zurbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu begaat een overtreding. Drăgănescu krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Sibik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zurbano geeft een lange en hoge pass. Wostal krijgt zijn hoofd ertegen. Gambicorti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Prodan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Servetli bereikt de bal nog maar net als eerste. Servetli geeft een hoge lob. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Wisła Stoki 0:1

10e minuut.
Drăgănescu passt de bal in één keer door. Daar is Doncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doncu geeft een lange en hoge pass. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Potocki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prodan met de inworp. Servetli is nu in balbezit. Servetli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Marača passt de bal in één keer door. Zurbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbano passt de bal zonder na te denken. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński draait met de bal, schiet en ... Gambicorti bokst de bal weg.

26e minuut.
Busuioc kopt de bal weg. Marača is nu in balbezit. Marača passt de bal in één keer door. Doncu geeft een lange en hoge pass. Zulueta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Drzyzga de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drăgănescu zal de hoekschop nemen. Busuioc springt en kopt de bal. Benaset verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Busuioc raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Busuioc neemt zijn aanloop. Benaset maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Wisła Stoki 0:2

31e minuut.
Drăgănescu geeft de bal voor. Daar is Kahrau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busuioc rent richting de bal. Busuioc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Wisła Stoki 0:3

34e minuut.
Prodan rent richting de bal. Prodan passt de bal met de wreef. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc schiet op doel. Benaset maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Wisła Stoki 0:4

37e minuut.
Kahrau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castronio de bal. Castronio passt de bal in één keer door. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. Gambicorti bokst de bal weg.

41e minuut.
Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu met een sublieme pass. Servetli rent richting de bal. Servetli geeft een hoge lob. Busuioc krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

45e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbano verovert de bal door een tackle van achteren. Zurbano probeert naar een medespeler te passen. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. Gambicorti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacoste Poznań 62%, Wisła Stoki 38%.
Lacoste Poznań - Wisła Stoki 0:4

46e minuut.
Cincă komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Servetli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prodan is nu in balbezit. Prodan geeft een hoge lob. Busuioc krijgt zijn hoofd ertegen. Benaset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Rivalta met een sublieme pass. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu geeft de bal voor. Busuioc maakt een snoekduik en kopt de bal. Benaset probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Pionek geeft een hoge lob. Doncu is nu in balbezit. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński schiet op doel. Gambicorti bokst de bal weg. Wostal rent richting de bal. Wostal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Tokuç passt de bal in één keer door. Prodan rent richting de bal. Prodan geeft de bal voor. Cincă krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Wisła Stoki 0:5

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munévar komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu geeft een hoge lob. Benaset probeert naar een medespeler te passen. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Wisła Stoki 1:5

74e minuut.
Klungelig pakt Drzyzga de bal. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu geeft een hoge lob. Cincă rent richting de bal. Cincă schiet op doel. Benaset verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Doncu met een snelle inworp. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Busuioc krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Wisła Stoki 1:6

78e minuut.
Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek geeft de bal voor. MacCrain rent richting de bal. Bagaziński onderschept slim de pass. Bagaziński draait met de bal, schiet en ... Gambicorti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Drzyzga kopt de bal weg. Servetli is nu in balbezit. Servetli passt de bal in één keer door. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Drzyzga onderschept slim de pass. Drzyzga geeft een lange en hoge pass. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacoste Poznań 73%, Wisła Stoki 27%.
Lacoste Poznań - Wisła Stoki 1:6