Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bielany Nic szczególnego
dob3 Tactiek 532???
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
64.7 gemiddelde waardering 70
outstanding Schieten excellent
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Haave kopt de bal weg. Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard met een sublieme pass. Sosin is nu in balbezit. Sosin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hirst passt de bal zonder na te denken. Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard passt de bal zonder na te denken. Civil bereikt de bal nog maar net als eerste. Civil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Imschoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach haalt uit met een fantastische trap. Mota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bielany - Nic szczególnego 0:1

18e minuut.
Mota probeert naar een medespeler te passen. Marcano speelt de bal door. Hirst met een sublieme pass. Sosin is nu in balbezit. Sosin haalt uit met een fantastische trap. Junkerich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Skar controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Reed maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Granel Martínez rent richting de bal. Sosin is nu in balbezit. Sosin schiet op doel. Junkerich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Piedra geeft een hoge lob. Haave met een sublieme pass. Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard geeft een hoge lob. Civil krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Bielany - Nic szczególnego 1:1

43e minuut.
Nápoli met een sublieme pass. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţu passt de bal zonder na te denken. Bandach is nu in balbezit. Bandach haalt uit met een fantastische trap. Mota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bielany 44%, Nic szczególnego 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Bielany - Nic szczególnego 1:1

46e minuut.
Muntian komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mlejnek verovert de bal door een tackle van achteren. Mlejnek passt de bal in één keer door. Skar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian schiet op doel. Mota bokst de bal weg.

54e minuut.
Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek passt de bal zonder na te denken. Bandach rent richting de bal. Bandach haalt uit met een fantastische trap. Mota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bielany - Nic szczególnego 1:2

76e minuut.
Trinitino verovert de bal door een tackle van achteren. Muntian is nu in balbezit. Muntian geeft de bal voor. Bandach maakt een snoekduik en kopt de bal. Mota probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bielany 47%, Nic szczególnego 53%.
Real Bielany - Nic szczególnego 1:2