Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Orange Bowl
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22117
KP MARTINI LKS Bronki Lolki
k3 Tactiek 5Toni
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
65.5 gemiddelde waardering 59.3
excellent Schieten good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


11e minuut.
Alderighi onderschept slim de pass. Alderighi geeft een lange en hoge pass. Bojan kopt de bal weg. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Bojan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thái Sơn. Thái Sơn krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Buitrago met een sublieme pass. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grigoletto raakt geblesseerd tijdens het duel. Sopârlă kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Štefeček bokst de bal weg. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Batjanas rent richting de bal. Batjanas geeft een lange en hoge pass. Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny verovert de bal door een tackle van achteren. Zarzeczny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Grigoletto passt de bal met de wreef. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago probeert naar een medespeler te passen. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Odrwąż heeft problemen om de bal te vangen. Zarzeczny rent richting de bal. Odrwąż begaat een overtreding. Odrwąż krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Alderighi speelt de bal door. Zarzeczny is nu in balbezit. Golin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zarzeczny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zarzeczny kan niet meer verder spelen. Tuấn Khanh komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Batjanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Batjanas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Odrwąż de bal. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - LKS Bronki Lolki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 54%, LKS Bronki Lolki 46%.
KP MARTINI - LKS Bronki Lolki 1:0

62e minuut.
Bojan springt en kopt de bal. Derman speelt de bal door. Gajownik kopt de bal weg. Tuấn Khanh kan de bal niet met de borst controleren. Purcărea geeft een lange en hoge pass. Derman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buitenspel voor Grigoletto. Goede buitenspelval van de verdediging. Pavlović komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kubica rent richting de bal. Kubica passt de bal met de wreef. Buitrago rent richting de bal. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Sopârlă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP MARTINI - LKS Bronki Lolki 1:1

65e minuut.
Pacielli geeft een lange en hoge pass. Purcărea rent richting de bal. Purcărea met een sublieme pass. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Derman met een harde bal richting middenveld. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago passt de bal in één keer door. Daar is Sopârlă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Štefeček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Sopârlă kopt de bal weg. Kucfir speelt de bal door. Kubica speelt de bal door. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Štefeček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Grigoletto rent richting de bal. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Kubica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kubica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 54%, LKS Bronki Lolki 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP MARTINI - LKS Bronki Lolki 1:1