Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tanczacy pikus Lacoste Poznań
new4 Tactiek robert bok L
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
69.6 gemiddelde waardering 67.2
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Marača met een sublieme pass. Zurbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbano passt de bal zonder na te denken. Daar is Bagaziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Gözəlov met een sublieme pass. Zurbano is nu in balbezit. Zurbano speelt de bal door. Wostal rent richting de bal. Wostal schiet op doel. Bernal bokst de bal weg.

14e minuut.
Bagaziński is nu in balbezit. Zurbano geeft een hoge lob. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal verovert de bal door een tackle van achteren. Wostal haalt uit met een fantastische trap. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bochenek verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marača zal de hoekschop nemen. Bagaziński maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Marača is nu in balbezit. Marača met een sublieme pass. Zurbano rent richting de bal. Zurbano geeft een lange en hoge pass. Wostal maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pool rent richting de bal. Pool geeft een hoge lob. Klungelig pakt Potocki de bal. Alpire is nu in balbezit. Alpire draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Castronio rent richting de bal. Castronio geeft de bal voor. Zurbano is nu in balbezit. Zurbano geeft een hoge lob. Wostal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Głodkowski passt de bal met de wreef. Bosánszki rent richting de bal. Pionek begaat een overtreding. Pionek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tanczacy pikus 47%, Lacoste Poznań 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tanczacy pikus - Lacoste Poznań 0:0

47e minuut.
Potocki onderschept slim de pass. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zurbano de bal. Zurbano geeft een lange en hoge pass. Wostal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drzyzga de bal. Alpire rent richting de bal. Alpire haalt uit met een fantastische trap. Benaset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pionek heeft problemen om de bal te vangen. Bosánszki geeft een hoge lob. Alpire maakt een snoekduik en kopt de bal. Benaset werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Zurbano geeft de bal voor. Klungelig pakt Pool de bal. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Wyrzykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castronio rent richting de bal. Wyrzykowski onderschept slim de pass. Wyrzykowski geeft een hoge lob. Alpire maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zurbano probeert naar een medespeler te passen. Wostal is nu in balbezit. Bochenek is nu in balbezit. Wostal onderschept slim de pass. Wostal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bosánszki geeft de bal voor. Daar is Kahrau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözəlov draait met de bal, schiet en ... Benaset werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - Lacoste Poznań 1:0

86e minuut.
Zurbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbano probeert naar een medespeler te passen. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal schiet op doel. Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tanczacy pikus - Lacoste Poznań 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tanczacy pikus 38%, Lacoste Poznań 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tanczacy pikus - Lacoste Poznań 1:1