Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bielany Boscy Footbolowcy
dob3 Tactiek 5d2m3a
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 14
65.3 gemiddelde waardering 70.9
formidable Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Drahoš onderschept slim de pass. Drahoš geeft een lange en hoge pass. Daar is Hirák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crexell rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drahoš neemt de hoekschop. Crexell springt en kopt de bal. Mota werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. Machado is nu in balbezit. Hirák maakt een afschuwelijke overtreding. Hirák krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Crexell rent richting de bal. Hirák rent richting de bal. Crexell onderschept slim de pass. Crexell draait met de bal, schiet en ... Mota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Klungelig pakt Civil de bal. Drahoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahoš passt de bal in één keer door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Trinitino geeft een hoge lob. MacNeill rent richting de bal. Civil rent richting de bal. Civil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bielany - Boscy Footbolowcy 1:0

32e minuut.
Hirák rent richting de bal. Hirák geeft een hoge lob. Piedra geeft een lange en hoge pass. Civil bereikt de bal nog maar net als eerste. Civil draait met de bal, schiet en ... Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Crexell probeert de bal aan de voet te houden. MacNeill rent richting de bal. MacNeill passt de bal in één keer door. Civil is nu in balbezit. Civil draait met de bal, schiet en ... Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bielany - Boscy Footbolowcy 2:0

45e minuut.
Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Marcano rent richting de bal. Marcano passt de bal zonder na te denken. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bielany - Boscy Footbolowcy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bielany 48%, Boscy Footbolowcy 52%.
Real Bielany - Boscy Footbolowcy 3:0

53e minuut.
Kasianovich is nu in balbezit. Kasianovich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piedra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagerwaard geeft de bal voor. Kolombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Marcano kopt de bal weg. Molina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hirst. Hirst krijgt een gele kaart. Molina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cólzera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Trinitino de bal. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bielany - Boscy Footbolowcy 3:1

71e minuut.
Hirák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hirst is nu in balbezit. Molina begaat een overtreding. Molina krijgt een gele kaart. Hirst raakt geblesseerd tijdens het duel. Marcano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sosin kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bielany - Boscy Footbolowcy 4:1

74e minuut.
Klungelig pakt Hirst de bal. Drahoš speelt de bal door. Civil rent richting de bal. Civil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bielany - Boscy Footbolowcy 5:1

76e minuut.
Klungelig pakt Lagerwaard de bal. Kasianovich onderschept slim de pass. Palimąka speelt de bal door. Zarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Daar is Drahoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drahoš passt de bal in één keer door. Zarov is nu in balbezit. Zarov draait met de bal, schiet en ... Mota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bielany - Boscy Footbolowcy 5:2

84e minuut.
Daar is Trinitino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crexell is nu in balbezit. Crexell passt de bal in één keer door. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kasianovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasianovich geeft een lange en hoge pass. Trinitino kopt de bal weg. Marcano geeft een lange en hoge pass. Civil krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bielany 41%, Boscy Footbolowcy 59%.
Real Bielany - Boscy Footbolowcy 5:2