Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Bronki Lolki Nic szczególnego
5Toni Tactiek 532???
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
65.8 gemiddelde waardering 70.2
formidable Schieten excellent
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


12e minuut.
Buitrago geeft de bal voor. Klungelig pakt Šķeltiņš de bal. Kubica is nu in balbezit. Kubica draait met de bal, schiet en ... Junkerich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bronki Lolki - Nic szczególnego 1:0

15e minuut.
Sisyaev rent richting de bal. Chasqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Chasqueira geeft de bal voor. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica haalt uit met een fantastische trap. Junkerich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Chasqueira speelt de bal door. Klungelig pakt Sopârlă de bal. Sopârlă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buitrago de bal. Buitrago geeft de bal voor. Junkerich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nápoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoli passt de bal in één keer door. Kubica probeert de bal aan de voet te houden. Junkerich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šķeltiņš verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thái Sơn neemt de hoekschop. Kubica springt en kopt de bal. Junkerich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grigoletto krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Sopârlă speelt de bal door. Buitrago met een sublieme pass. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă geeft een lange en hoge pass. Kubica maakt een snoekduik en kopt de bal. Junkerich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Thái Sơn probeert de bal met de borst te controleren. Bandach rent richting de bal. Thái Sơn begaat een overtreding. Thái Sơn krijgt een gele kaart. Bandach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Imschoot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bandach is nu in balbezit. Bandach haalt uit met een fantastische trap. Derman bokst de bal weg.

28e minuut.
Odrwąż probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitrago rent richting de bal. Skar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skar krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mlejnek onderschept slim de pass. Mlejnek met een sublieme pass. Muntian speelt de bal door. Bandach is nu in balbezit. Bandach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Imschoot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mlejnek heeft problemen om de bal te vangen. Mlejnek geeft de bal voor. Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bronki Lolki 41%, Nic szczególnego 59%.
LKS Bronki Lolki - Nic szczególnego 1:0

46e minuut.
Skar passt de bal met de wreef. Gyurkovits rent richting de bal. Imschoot onderschept slim de pass. Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach draait met de bal, schiet en ... Derman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Inworp. Sopârlă met een snelle inworp. Buitrago rent richting de bal. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Grigoletto krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Thái Sơn is nu in balbezit. Thái Sơn passt de bal met de wreef. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Kubica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bronki Lolki - Nic szczególnego 2:0

61e minuut.
Inworp. Pastrana komt het veld opgelopen. Pavlović komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Muntian rent richting de bal. Muntian geeft een hoge lob. Odrwąż is nu in balbezit. Bandach verovert de bal door een tackle van achteren. Bandach schiet op doel. Derman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skar is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Creţu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sopârlă probeert naar een medespeler te passen. Pastrana rent richting de bal. Pastrana geeft de bal voor. Kubica springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sopârlă met een sublieme pass. Pastrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastrana geeft een hoge lob. Grigoletto rent richting de bal. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. Junkerich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Zdyb geeft de bal voor. Grigoletto rent richting de bal. Nápoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nápoli krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă passt de bal in één keer door. Pastrana is nu in balbezit. Pastrana geeft een lange en hoge pass. Kubica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bronki Lolki - Nic szczególnego 3:0

84e minuut.
Pastrana geeft de bal voor. Nápoli kopt de bal weg. Mlejnek heeft problemen om de bal te vangen. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pastrana passt de bal met de wreef. Grigoletto rent richting de bal. Granel Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Kubica is nu in balbezit. Kubica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bronki Lolki 37%, Nic szczególnego 63%.
LKS Bronki Lolki - Nic szczególnego 3:0