Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:23
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Orange Bowl
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20396
KP MARTINI Real Bielany
k3 Tactiek dob3
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
64.2 gemiddelde waardering 65.8
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Alderighi geeft een lange en hoge pass. Piedra kopt de bal weg. Marcano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Civil de bal. Civil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Bojan verovert de bal door een tackle van achteren. Hirák maakt een afschuwelijke overtreding. Hirák krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gajownik is nu in balbezit. Sierant geeft de bal voor. Hirst is nu in balbezit. Civil rent richting de bal. Civil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Real Bielany 0:1

24e minuut.
Piedra passt de bal in één keer door. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant passt de bal in één keer door. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Haave heeft problemen om de bal te vangen. Haave geeft een hoge lob. Marcano probeert naar een medespeler te passen. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 57%, Real Bielany 43%.
KP MARTINI - Real Bielany 0:1

49e minuut.
Krohmal` raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gherea komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Alderighi passt de bal in één keer door. Purcărea rent richting de bal. Reed tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reed krijgt een gele kaart. Purcărea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pacielli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purcărea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacielli geeft de bal voor. Bojan krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Piedra de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Sierant probeert naar een medespeler te passen. Sosin rent richting de bal. Kucfir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kucfir krijgt een gele kaart. Sosin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Civil neemt zijn aanloop. Štefeček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Real Bielany 0:2

85e minuut.
Bojan met een sublieme pass. Gajownik met een sublieme pass. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Real Bielany 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 49%, Real Bielany 51%.
KP MARTINI - Real Bielany 1:2