Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wygra_sedzia Alexandria SC
442m_4m2 Tactiek awaria
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
76 gemiddelde waardering 75.4
incredible Schieten incredible
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Patropi met een sublieme pass. Tömösi rent richting de bal. Met opzet legt Minnerup zijn tegenspeler op de grond. Minnerup krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Bollen probeert naar een medespeler te passen. Armijos rent richting de bal. Armijos passt de bal zonder na te denken. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis draait met de bal, schiet en ... Malech bokst de bal weg.

25e minuut.
Noworyta heeft problemen om de bal te vangen. Minnerup begaat een overtreding. Noworyta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Türksevər met een snel genomen vrije trap. Tömösi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Płachecki geeft een lange en hoge pass. Kounadis speelt de bal door. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Alexandria SC 1:0

33e minuut.
Yüreklitürk geeft een lange en hoge pass. Armijos rent richting de bal. Armijos passt de bal zonder na te denken. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Malech trapt de bal weg. Minnerup kopt de bal weg. Ling rent richting de bal. Ling geeft de bal voor. Kounadis krijgt zijn hoofd ertegen. Malech bokst de bal weg.

39e minuut.
Chodkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Płachecki de bal. Płachecki passt de bal in één keer door. Małolepszy rent richting de bal. Małolepszy haalt uit met een fantastische trap. Malech bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Alexandria SC 2:0

42e minuut.
Armijos passt de bal met de wreef. Płachecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lenzi. Lenzi krijgt een gele kaart. Płachecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ling zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Płachecki de bal. Płachecki geeft een lange en hoge pass. Kounadis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ling rent richting de bal. Ling geeft een lange en hoge pass. Kounadis kopt de bal weg. Małolepszy rent richting de bal. Małolepszy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Malech bokst de bal weg.

44e minuut.
Ramos kopt de bal weg. Noworyta controleert de bal met de borst. Stoenescu speelt de bal door. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi draait met de bal, schiet en ... Balmaceda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wygra_sedzia 48%, Alexandria SC 52%.
wygra_sedzia - Alexandria SC 2:0

47e minuut.
Stoenescu geeft een lange en hoge pass. Türksevər rent richting de bal. Bisson probeert de bal met de borst te controleren. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər draait met de bal, schiet en ... Balmaceda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płachecki met een snelle inworp. Ling rent richting de bal. Ling geeft een lange en hoge pass. Kounadis krijgt zijn hoofd ertegen. Malech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

59e minuut.
Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər probeert naar een medespeler te passen. Noworyta rent richting de bal. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Alexandria SC 2:1

60e minuut.
Małolepszy passt de bal zonder na te denken. Chodkiewicz speelt de bal door. Płachecki rent richting de bal. Płachecki geeft een lange en hoge pass. Kounadis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüreklitürk rent richting de bal. Türksevər verovert de bal door een tackle van achteren. Türksevər draait met de bal, schiet en ... Balmaceda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wygra_sedzia - Alexandria SC 2:2

73e minuut.
Minnerup is nu in balbezit. Rosłoniec onderschept slim de pass. Rosłoniec passt de bal met de wreef. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Nousiainen komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi onderschept slim de pass. Tömösi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Alexandria SC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wygra_sedzia 52%, Alexandria SC 48%.
wygra_sedzia - Alexandria SC 2:3