Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young_Killers BP FC
ESES3 Tactiek 5-2-1-2(new)
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.9 gemiddelde waardering 66.2
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Khacheridi passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young_Killers - BP FC 0:1

9e minuut.
Pytlak rent richting de bal. Reichl onderschept slim de pass. Escartín rent richting de bal. Escartín draait met de bal, schiet en ... Laszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Juskowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khacheridi rent richting de bal. Khacheridi passt de bal zonder na te denken. Juskowiak geeft de bal voor. Ponciano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Reichl rent richting de bal. Nikiporavičius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reichl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reichl kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Laszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Young_Killers - BP FC 1:1

21e minuut.
Ponciano passt de bal met de wreef. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Pristavu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pristavu krijgt een gele kaart. Ruminkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khacheridi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Taner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath begaat een overtreding. Ionică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reichl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ionică rent richting de bal. Ionică geeft de bal voor. Escartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Escartín haalt uit met een fantastische trap. Laszczak bokst de bal weg.

32e minuut.
Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi geeft een lange en hoge pass. Fortuński is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgurcuoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Khacheridi speelt de bal door. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano passt de bal met de wreef. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Escartín is nu in balbezit. Khacheridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi passt de bal zonder na te denken. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu schiet op doel. Taner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young_Killers 46%, BP FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young_Killers - BP FC 1:1

48e minuut.
Juskowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khacheridi geeft de bal voor. Fortuński heeft problemen om de bal te vangen. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zieńczuk komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Escartín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escartín passt de bal met de wreef. Reichl kan de bal niet met de borst controleren. Reichl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young_Killers - BP FC 2:1

63e minuut.
Williams met een sublieme pass. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică probeert naar een medespeler te passen. Reichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichl schiet op doel. Laszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Inworp. Vázquez Veiga komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Khacheridi probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz rent richting de bal. Cerny is nu in balbezit. Ruminkiewicz onderschept slim de pass. Ruminkiewicz schiet op doel. Taner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Inworp. Guzmán komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Fortuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuński geeft een hoge lob. Pytlak probeert de bal met de borst te controleren. Reichl onderschept slim de pass. Reichl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Williams tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Williams krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young_Killers 44%, BP FC 56%.
Young_Killers - BP FC 2:1