Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: NOWA ERA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17775
NOWA ERA Gryf Bielawa
424 zmieniona Tactiek lewe na 5
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
72.1 gemiddelde waardering 70.2
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


17e minuut.
Buitenspel voor de Gomar Flor. Goede buitenspelval van de verdediging. Tănăsoaica maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Medoń kopt de bal weg. Negomireanu is nu in balbezit. Negomireanu draait met de bal, schiet en ... Arató verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szustecki is nu in balbezit. Szustecki geeft de bal voor. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz geeft de bal voor. Chatziathanasiou krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Wąs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ługowicz probeert naar een medespeler te passen. Szydłowski rent richting de bal. Medoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Medoń krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Malesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malesa passt de bal met de wreef. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz schiet op doel. Wąs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Gryf Bielawa 1:0

32e minuut.
Lankiewicz met een sublieme pass. Szydłowski rent richting de bal. Szydłowski probeert naar een medespeler te passen. Chatziathanasiou is nu in balbezit. Chatziathanasiou schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Gamla met een sublieme pass. de Gomar Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Gomar Flor zal de hoekschop nemen. Negomireanu springt en kopt de bal. Arató kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Wąs speelt de bal door. Lankiewicz kopt de bal weg. Toderi is nu in balbezit. Toderi speelt de bal door. Lankiewicz geeft de bal voor. Wąs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOWA ERA 40%, Gryf Bielawa 60%.
NOWA ERA - Gryf Bielawa 1:0

48e minuut.
Tognacca met een snelle inworp. de Gomar Flor is nu in balbezit. de Gomar Flor geeft een lange en hoge pass. Negomireanu rent richting de bal. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap. Arató probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz passt de bal in één keer door. Toderi probeert naar een medespeler te passen. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz draait met de bal, schiet en ... Wąs bokst de bal weg.

55e minuut.
Tănăsoaica onderschept slim de pass. de Gomar Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gomar Flor geeft de bal voor. Negomireanu rent richting de bal. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Lankiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderi is nu in balbezit. Toderi passt de bal met de wreef. Malesa rent richting de bal. Malesa geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buscaglioni heeft problemen om de bal te vangen. Chatziathanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatziathanasiou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Gryf Bielawa 2:0

59e minuut.
Tognacca is nu in balbezit. Tognacca geeft een hoge lob. de Gomar Flor kopt de bal weg. Gamla rent richting de bal. Gamla draait met de bal, schiet en ... Arató bokst de bal weg. Podpora is nu in balbezit. Negomireanu onderschept slim de pass. Negomireanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Gryf Bielawa 2:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szydłowski met de inworp. Malesa met een sublieme pass. Szydłowski geeft een lange en hoge pass. Ługowicz springt en kopt de bal. Wąs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Tognacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognacca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lankiewicz met de inworp. Toderi geeft een lange en hoge pass. Wąs bokst de bal weg.

64e minuut.
Lankiewicz neemt de hoekschop. Szydłowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tognacca de bal. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap. Wąs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chatziathanasiou rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Toderi met een sublieme pass. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ługowicz rent richting de bal. Ługowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Gryf Bielawa 3:1

69e minuut.
Szustecki speelt de bal door. Szydłowski is nu in balbezit. Szydłowski speelt de bal door. Chatziathanasiou rent richting de bal. Chatziathanasiou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Parviainen komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Toderi speelt de bal door. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Parviainen rent richting de bal. Parviainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krychowiak komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Gomar Flor zal de hoekschop nemen. Negomireanu springt en kopt de bal. Arató werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Malesa passt de bal met de wreef. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski passt de bal met de wreef. Chatziathanasiou rent richting de bal. Chatziathanasiou haalt uit met een fantastische trap. Wąs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parviainen is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Parviainen rent richting de bal. Parviainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Gryf Bielawa 4:1

89e minuut.
Krychowiak speelt de bal door. Gamla speelt de bal door. de Gomar Flor is nu in balbezit. de Gomar Flor geeft een hoge lob. Negomireanu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOWA ERA 36%, Gryf Bielawa 64%.
NOWA ERA - Gryf Bielawa 4:1