Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harnaś Tymbark GKS
hahaaa Tactiek SSS OFF
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
63.3 gemiddelde waardering 68.4
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


13e minuut.
Shaogong rent richting de bal. Krzyżykowski onderschept slim de pass. Krzyżykowski passt de bal met de wreef. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu draait met de bal, schiet en ... Netto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Tłusty geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzyżykowski met de inworp. Beozzo geeft een hoge lob. Samohejl maakt een snoekduik en kopt de bal. Netto bokst de bal weg.

18e minuut.
Środa onderschept slim de pass. Środa speelt de bal door. Wandzik rent richting de bal. Wandzik geeft de bal voor. Vračar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Limardo kopt de bal weg. Beozzo probeert naar een medespeler te passen. Minasyan rent richting de bal. Minasyan geeft een lange en hoge pass. Vasiliu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Minasyan kopt de bal weg. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski speelt de bal door. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Granzotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłko onderschept slim de pass. Zinčák rent richting de bal. Vračar rent richting de bal. Vračar schiet op doel. Chronis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Tłusty met een sublieme pass. Shaogong is nu in balbezit. Dunajčík maakt een afschuwelijke overtreding. Dunajčík krijgt een gele kaart. Shaogong raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Limardo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kobyłko springt en kopt de bal. Klungelig pakt Râpnu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Beozzo kopt de bal weg. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu speelt de bal door. Daar is Samohejl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samohejl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tłusty geeft een hoge lob. Inworp. Krzyżykowski met de inworp. Beozzo geeft de bal voor. Vasiliu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 51%, GKS 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harnaś Tymbark - GKS 0:0

46e minuut.
Tamantini kopt de bal weg. Limardo rent richting de bal. Limardo geeft een hoge lob. Kobyłko rent richting de bal. Kobyłko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Klungelig pakt Haliwa de bal. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan is nu in balbezit. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl draait met de bal, schiet en ... Netto bokst de bal weg.

71e minuut.
Samohejl geeft een lange en hoge pass. Haliwa heeft problemen om de bal te vangen. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu draait met de bal, schiet en ... Netto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - GKS 0:1

74e minuut.
Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Samohejl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samohejl probeert naar een medespeler te passen. Vasiliu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan speelt de bal door. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap. Netto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - GKS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 50%, GKS 50%.
Harnaś Tymbark - GKS 0:2