Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: DiiLGanG Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25000
Gryf Bielawa Centrum Nowa-Huta
lewe na 5 Tactiek lol 5def
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
69.5 gemiddelde waardering 68.1
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


13e minuut.
Chromik probeert naar een medespeler te passen. Martínez Bartolomé is nu in balbezit. Martínez Bartolomé geeft een lange en hoge pass. Tutichenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Buscaglioni de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Centrum Nowa-Huta 0:1

19e minuut.
Negomireanu kopt de bal weg. Gamla rent richting de bal. Gamla passt de bal zonder na te denken. de Gomar Flor rent richting de bal. de Gomar Flor haalt uit met een fantastische trap. bin Husin bokst de bal weg.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chromik met een snelle inworp. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Wąs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Centrum Nowa-Huta 0:2

44e minuut.
Buscaglioni kopt de bal weg. Inworp. Chromik met de inworp. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Wąs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 49%, Centrum Nowa-Huta 51%.
Gryf Bielawa - Centrum Nowa-Huta 0:2

46e minuut.
probeert naar een medespeler te passen. Martínez Bartolomé rent richting de bal. Martínez Bartolomé passt de bal met de wreef. Papalyan rent richting de bal. Papalyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Wąs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Medoń geeft de bal voor. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla passt de bal in één keer door. de Gomar Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gomar Flor geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Centrum Nowa-Huta 1:2

58e minuut.
Negomireanu met een sublieme pass. Medoń rent richting de bal. Medoń speelt de bal door. Negomireanu is nu in balbezit. Negomireanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gamla passt de bal met de wreef. Medoń rent richting de bal. de Melo begaat een overtreding. de Melo krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Colello onderschept slim de pass. Colello geeft een hoge lob. Negomireanu is nu in balbezit. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap. bin Husin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gryf Bielawa - Centrum Nowa-Huta 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 54%, Centrum Nowa-Huta 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gryf Bielawa - Centrum Nowa-Huta 2:2