Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasze Świerklany GKS
351 Tactiek SSS OFF
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
72 gemiddelde waardering 66.4
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Gagatek heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Gagatek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Telejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Telejko draait met de bal, schiet en ... Chronis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iatratos onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kędziora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dunajčík verovert de bal door een tackle van achteren. Gagatek geeft een hoge lob. Espitia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Iatratos onderschept slim de pass. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan probeert naar een medespeler te passen. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Dunajčík geeft een lange en hoge pass. Samohejl rent richting de bal. Aloisi begaat een overtreding. Samohejl raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Minasyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Ruiz bokst de bal weg. Samohejl rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan onderschept slim de pass. Minasyan passt de bal met de wreef. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap. Ruiz bokst de bal weg. Samohejl is nu in balbezit. Samohejl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nasze Świerklany - GKS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasze Świerklany 40%, GKS 60%.
Nasze Świerklany - GKS 0:1

47e minuut.
Bursiak kopt de bal weg. Kędziora geeft een lange en hoge pass. Espitia rent richting de bal. Espitia draait met de bal, schiet en ... Kober probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Iatratos geeft een lange en hoge pass. Polkowski speelt de bal door. Gagatek rent richting de bal. Gagatek geeft een lange en hoge pass. Espitia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Samohejl verovert de bal door een tackle van achteren. Vasiliu geeft een lange en hoge pass. Statev kan de bal niet met de borst controleren. Samohejl rent richting de bal. Samohejl draait met de bal, schiet en ... Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gagatek geeft de bal voor. Telejko kopt de bal weg. Râpnu rent richting de bal. Espitia onderschept slim de pass. Espitia haalt uit met een fantastische trap. Chronis bokst de bal weg.

65e minuut.
Krzyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Samohejl rent richting de bal. Samohejl heeft problemen om de bal te vangen. Samohejl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nasze Świerklany - GKS 0:2

75e minuut.
Telejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Granzotto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Telejko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gagatek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kędziora heeft problemen om de bal te vangen. Kędziora geeft de bal voor. Espitia maakt een snoekduik en kopt de bal. Chronis bokst de bal weg.

76e minuut.
Bursiak probeert naar een medespeler te passen. Telejko is nu in balbezit. Telejko passt de bal zonder na te denken. Daar is Gagatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagatek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Polkowski de bal onder controle te krijgen. Telejko is nu in balbezit. Telejko passt de bal met de wreef. Kędziora rent richting de bal. Kędziora geeft een lange en hoge pass. Chronis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasze Świerklany 27%, GKS 73%.
Nasze Świerklany - GKS 0:2