Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wygra_sedzia BP FC
442m_4m2 Tactiek 5-2-1-2(new)
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
72.2 gemiddelde waardering 65.7
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


18e minuut.
Płachecki is nu in balbezit. Płachecki geeft de bal voor. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Płachecki kopt de bal weg. Małolepszy is nu in balbezit. Nikiporavičius begaat een overtreding. Nikiporavičius krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pinoniemi kopt de bal weg. Minnerup is nu in balbezit. Minnerup speelt de bal door. Kounadis rent richting de bal. Kounadis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlak onderschept slim de pass. Pytlak met een sublieme pass. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Yüreklitürk geeft de bal voor. Khacheridi kopt de bal weg. Turacı speelt de bal door. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel. Balmaceda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Płachecki geeft een lange en hoge pass. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis verovert de bal door een tackle van achteren. Kounadis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wygra_sedzia 47%, BP FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wygra_sedzia - BP FC 0:0

51e minuut.
Ponciano met een sublieme pass. Turacı is nu in balbezit. Turacı geeft een hoge lob. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Balmaceda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - BP FC 0:1

56e minuut.
Ling passt de bal in één keer door. Małolepszy rent richting de bal. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis haalt uit met een fantastische trap. Laszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wygra_sedzia - BP FC 1:1

60e minuut.
Khacheridi geeft een hoge lob. Bulgurcuoğlu kopt de bal weg. Daar is Bisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Balmaceda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kounadis passt de bal zonder na te denken. Płachecki is nu in balbezit. Sorbian begaat een overtreding. Sorbian krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ling met een sublieme pass. Płachecki is nu in balbezit. Płachecki geeft een hoge lob. Kounadis maakt een snoekduik en kopt de bal. Laszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - BP FC 2:1

67e minuut.
Ling met een sublieme pass. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pytlak. Pytlak krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Ling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Balmaceda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ruminkiewicz met een sublieme pass. Turacı rent richting de bal. Turacı met een sublieme pass. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Balmaceda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Inworp. Khacheridi met een snelle inworp. Ponciano geeft een hoge lob. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wygra_sedzia - BP FC 2:2

86e minuut.
Sorbian met een snelle inworp. Ponciano speelt de bal door. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz schiet op doel. Balmaceda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wygra_sedzia 48%, BP FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wygra_sedzia - BP FC 2:2