Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandria SC Young_Killers
awaria Tactiek ESES2
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
71.9 gemiddelde waardering 46.7
incredible Schieten adequate
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Dyduch kopt de bal weg. Ramos met een sublieme pass. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Young_Killers 1:0

10e minuut.
Szczurowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Derlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tömösi onderschept slim de pass. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. Vorobeyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Young_Killers 2:0

15e minuut.
Szczurowski passt de bal in één keer door. Pikuła geeft een lange en hoge pass. Durdžić kopt de bal weg. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Vorobeyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Hakimov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Durdžić passt de bal zonder na te denken. Ramos met een sublieme pass. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel. Vorobeyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Young_Killers 3:0

23e minuut.
Pikuła is nu in balbezit. Rosłoniec is nu in balbezit. Rosłoniec met een sublieme pass. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Vorobeyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ximenes de bal. Noworyta is nu in balbezit. Hakimov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Durdžić met een snelle inworp. Butcaru is nu in balbezit. Tömösi onderschept slim de pass. Tömösi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Young_Killers 4:0

27e minuut.
Ramos onderschept slim de pass. Ramos geeft een hoge lob. Noworyta kopt de bal weg. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lenzi speelt de bal door. Hakimov is nu in balbezit. Nałęcz begaat een overtreding. Hakimov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramos komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nałęcz. Noworyta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tömösi met een snel genomen vrije trap. Noworyta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Derlicki heeft problemen om de bal te vangen. Patropi is nu in balbezit. Patropi geeft een hoge lob. Tömösi rent richting de bal. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. Vorobeyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Butcaru kopt de bal weg. Rosłoniec is nu in balbezit. Durdžić met een sublieme pass. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Noworyta is nu in balbezit. Tömösi is nu in balbezit. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Young_Killers 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 33%, Young_Killers 67%.
Alexandria SC - Young_Killers 5:0

54e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić passt de bal met de wreef. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Durdžić heeft problemen om de bal te vangen. Durdžić passt de bal met de wreef. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta rent richting de bal. Noworyta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Lenzi kopt de bal weg. Rosłoniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoniec geeft een hoge lob. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Vorobeyk bokst de bal weg. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Young_Killers 6:0

61e minuut.
Durdžić passt de bal in één keer door. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een lange en hoge pass. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hakimov heeft problemen om de bal te vangen. Bachura is nu in balbezit. Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov geeft de bal voor. Tömösi krijgt zijn hoofd ertegen. Vorobeyk bokst de bal weg. Noworyta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Young_Killers 7:0

70e minuut.
Durdžić passt de bal zonder na te denken. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi passt de bal met de wreef. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hakimov geeft een hoge lob. Terlecki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ramos de bal onder controle te krijgen. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vorobeyk trapt de bal weg van het doel. Rosłoniec kopt de bal weg. Durdžić met een sublieme pass. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Vorobeyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ramos speelt de bal door. Rosłoniec probeert naar een medespeler te passen. Durdžić speelt de bal door. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Durdžić passt de bal met de wreef. Nałęcz rent richting de bal. Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 22%, Young_Killers 78%.
Alexandria SC - Young_Killers 7:0