Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Plac Centralny
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 27451
Centrum Nowa-Huta NOWA ERA
lol 5def Tactiek 424 zmieniona
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
66.6 gemiddelde waardering 70.5
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
de Melo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Bartolomé passt de bal zonder na te denken. Matošić is nu in balbezit. Matošić schiet op doel. Arató bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Toderi rent richting de bal. Toderi speelt de bal door. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap. bin Husin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - NOWA ERA 0:1

17e minuut.
passt de bal zonder na te denken. Martínez Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Bartolomé met een sublieme pass. Matošić is nu in balbezit. Matošić schiet op doel. Arató kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Martínez Bartolomé is nu in balbezit. Martínez Bartolomé probeert naar een medespeler te passen. Matošić rent richting de bal. Matošić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Martínez Bartolomé passt de bal zonder na te denken. speelt de bal door. Matošić is nu in balbezit. Matošić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Centrum Nowa-Huta - NOWA ERA 1:1

40e minuut.
rent richting de bal. passt de bal zonder na te denken. Toderi met een sublieme pass. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 69%, NOWA ERA 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centrum Nowa-Huta - NOWA ERA 1:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lankiewicz met de inworp. Toderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderi geeft een lange en hoge pass. Chatziathanasiou maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Husin bokst de bal weg. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - NOWA ERA 1:2

55e minuut.
Lankiewicz speelt de bal door. Malesa is nu in balbezit. Toderi is nu in balbezit. Toderi geeft een lange en hoge pass. Ługowicz springt en kopt de bal. bin Husin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Martínez Bartolomé kopt de bal weg. Matošić rent richting de bal. Chwieduk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chwieduk krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Tutichenko probeert de bal aan de voet te houden. Tănăsoaica met een sublieme pass. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz speelt de bal door. Malesa geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chatziathanasiou krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Toderi is nu in balbezit. Toderi passt de bal met de wreef. Malesa met een sublieme pass. Chatziathanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatziathanasiou haalt uit met een fantastische trap. bin Husin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Bogoescu onderschept slim de pass. Malesa met een sublieme pass. Chatziathanasiou is nu in balbezit. Chatziathanasiou draait met de bal, schiet en ... bin Husin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - NOWA ERA 1:3

85e minuut.
Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz passt de bal met de wreef. Malesa rent richting de bal. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 65%, NOWA ERA 35%.
Centrum Nowa-Huta - NOWA ERA 1:3