Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harnaś Tymbark Nasze Świerklany
hahaaa Tactiek 351
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 72.5
zeer goed Schieten briljant
zeer goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Tłusty is nu in balbezit. Tłusty met een sublieme pass. Klungelig pakt Haliwa de bal. Telejko verovert de bal door een tackle van achteren. Telejko schiet op doel. Netto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Netto niet meer kan verder spelen. Kazımzadə komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Kędziora met de inworp. Bursiak speelt de bal door. Gagatek geeft een hoge lob. Espitia springt en kopt de bal. Kazımzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Nasze Świerklany 0:1

16e minuut.
Kędziora probeert naar een medespeler te passen. Gagatek is nu in balbezit. Gagatek geeft een hoge lob. Espitia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Nasze Świerklany 0:2

21e minuut.
Limardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erzin komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Bursiak met een snelle inworp. Kędziora rent richting de bal. Kędziora geeft een hoge lob. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
López passt de bal in één keer door. Kędziora rent richting de bal. Kędziora passt de bal in één keer door. Espitia is nu in balbezit. Espitia schiet op doel. Kazımzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Polkowski speelt de bal door. Bursiak speelt de bal door. Espitia rent richting de bal. Espitia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Nasze Świerklany 0:3

29e minuut.
Espitia verovert de bal door een tackle van achteren. Kędziora is nu in balbezit. Kędziora passt de bal in één keer door. Espitia is nu in balbezit. Espitia schiet op doel. Kazımzadə bokst de bal weg.

32e minuut.
Zinčák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wandzik de bal. Wandzik probeert naar een medespeler te passen. Kobyłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłko schiet op doel. Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kędziora is nu in balbezit. Kędziora passt de bal zonder na te denken. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia draait met de bal, schiet en ... Kazımzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Nasze Świerklany 0:4

38e minuut.
Aloisi rent richting de bal. Aloisi geeft de bal voor. Haliwa geeft de bal voor. Wandzik is nu in balbezit. Wandzik draait met de bal, schiet en ... Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik draait met de bal, schiet en ... Ruiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tamantini geeft een hoge lob. Vračar is nu in balbezit. Statev begaat een overtreding. Vračar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vračar kan niet meer verder spelen. Gaspar komt het veld opgelopen. Środa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wandzik is nu in balbezit. Wandzik probeert naar een medespeler te passen. Zinčák is nu in balbezit. Zinčák draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Nasze Świerklany 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 69%, Nasze Świerklany 31%.
Harnaś Tymbark - Nasze Świerklany 1:4

48e minuut.
Tamantini geeft een hoge lob. Shaogong is nu in balbezit. Bursiak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bursiak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bursiak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Shaogong rent richting de bal. Shaogong heeft problemen om de bal te vangen. Shaogong speelt de bal door. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel. Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gagatek rent richting de bal. Gagatek met een sublieme pass. Kędziora is nu in balbezit. Kędziora geeft een lange en hoge pass. Espitia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Aloisi met een sublieme pass. Kędziora rent richting de bal. Kędziora probeert naar een medespeler te passen. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia draait met de bal, schiet en ... Kazımzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Aloisi verovert de bal door een tackle van achteren. Aloisi met een sublieme pass. Kędziora rent richting de bal. Kędziora geeft de bal voor. Espitia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek speelt de bal door. Espitia is nu in balbezit. Espitia haalt uit met een fantastische trap. Środa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Nasze Świerklany 1:5

80e minuut.
Shaogong passt de bal in één keer door. Statev is nu in balbezit. Statev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Telejko de bal. Telejko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Polkowski rent richting de bal. Polkowski passt de bal in één keer door. Gagatek rent richting de bal. Gagatek geeft een hoge lob. Espitia krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

85e minuut.
Polkowski speelt de bal door. Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek met een sublieme pass. Telejko heeft problemen om de bal te vangen. Telejko schiet op doel. Kazımzadə bokst de bal weg.

87e minuut.
Shaogong rent richting de bal. Shaogong passt de bal met de wreef. Wandzik rent richting de bal. Wandzik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 65%, Nasze Świerklany 35%.
Harnaś Tymbark - Nasze Świerklany 1:5