Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: TUR - BO - SKI
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20542
FC TURBO wygra_sedzia
? Tactiek 442m_4m2
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
65.9 gemiddelde waardering 75.4
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Ling passt de bal zonder na te denken. Płachecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Płachecki passt de bal in één keer door. Małolepszy rent richting de bal. Małolepszy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Yüreklitürk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baraniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanappi geeft een lange en hoge pass. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yüreklitürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanappi onderschept slim de pass. Hanappi geeft een lange en hoge pass. Kmita springt en kopt de bal. Bisson probeert de bal aan de voet te houden. Balmaceda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Inworp. Ling met een snelle inworp. Płachecki geeft een hoge lob. Kounadis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - wygra_sedzia 0:1

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hanappi zal de hoekschop nemen. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen. Krämer rent richting de bal. Krämer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC TURBO - wygra_sedzia 1:1

21e minuut.
Hanappi geeft de bal voor. Costa kopt de bal weg. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon geeft een hoge lob. Kmita springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - wygra_sedzia 2:1

23e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. Minnerup onderschept slim de pass. Minnerup probeert naar een medespeler te passen. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis haalt uit met een fantastische trap. Prusak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
M`Barali controleert de bal met de borst. Kounadis verovert de bal door een tackle van achteren. Torrealba rent richting de bal. Kounadis onderschept slim de pass. Kounadis draait met de bal, schiet en ... Prusak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Daar is Baraniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Małolepszy de bal. Małolepszy haalt uit met een fantastische trap. Prusak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Armijos rent richting de bal. Armijos probeert naar een medespeler te passen. Płachecki rent richting de bal. Płachecki geeft de bal voor. Kounadis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Armijos is nu in balbezit. Armijos probeert naar een medespeler te passen. Minnerup speelt de bal door. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis schiet op doel. Prusak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TURBO 52%, wygra_sedzia 48%.
FC TURBO - wygra_sedzia 2:1

46e minuut.
Ling met een sublieme pass. Minnerup probeert naar een medespeler te passen. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC TURBO - wygra_sedzia 2:2

49e minuut.
Minnerup rent richting de bal. Minnerup passt de bal in één keer door. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - wygra_sedzia 2:3

57e minuut.
Armijos passt de bal in één keer door. Minnerup rent richting de bal. Holý maakt een afschuwelijke overtreding. Holý krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Costa met een snelle inworp. Holý rent richting de bal. Holý passt de bal in één keer door. Costa rent richting de bal. Costa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Małolepszy is nu in balbezit. M`Barali schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Małolepszy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Armijos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Płachecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Płachecki geeft de bal voor. Kounadis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Płachecki rent richting de bal. Płachecki geeft een lange en hoge pass. Kounadis rent richting de bal. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy schiet op doel. Prusak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - wygra_sedzia 2:4

88e minuut.
Armijos is nu in balbezit. Armijos speelt de bal door. Minnerup is nu in balbezit. Minnerup geeft een hoge lob. Kounadis maakt een snoekduik en kopt de bal. Prusak bokst de bal weg. Costa is nu in balbezit. Chodkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Albrecht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albrecht krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TURBO 46%, wygra_sedzia 54%.
FC TURBO - wygra_sedzia 2:4